facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Peerenboom Fietsen

Peerenboom Fietsen

Info

Gepassioneerd dealer van prachtige fietsmerken en accessoires. Gespecialiseerd in persoonlijk maatwerk. Kijk ook op ons YT kanaal www.youtube.com/RoelPeerenboomTV en bezoek onze website www.peerenboomfietsen.nl

Geschiedenis

De passie waarmee we bij Profile Roel Peerenboom met fietsen werken is iets dat je persoonlijk moet ervaren. De producten waarmee we werken hebben we met zorg uitgekozen. Daarom adviseren we ze met vertrouwen.
De merken die we in ons assortiment voeren behoren zonder twijfel tot de beste in hun segment zoals Gazelle, Stevens, Koga, Cube. Bij Profile Roel peerenboom helpen we jou ook graag met het samenstellen van een SantosBike of Koga Signature trekkingfiets, racefiets of mountainbike. Ook Stevens biedt de mogelijkheid je eigen racefiets te configureren. In 2014 was Profile Roel Peerenboom finalist in de "Tweewielerwinkel van het Jaar" verkiezing. Meer over ons weten? Wij stellen ons graag aan je voor. www.profilepeerenboom.nl



"Als gepassioneerd dealer van mooie merken gaan we bij Peerenboom Fietsen altijd voor maatwerk. Pionieren, experimenteren en innoveren is wat wij graag doen. Daarom hebben we veel fietsen met innovatieve aandrijfsystemen zoals een riemaandrijving of cardanas. Ook hebben we veel fietsen met Rohloff of Pinion versnellingen en zijn we Pendix premiumdealer. Centraal staat dat je je als fietser vooral bezig houdt met het gebruik van de fiets. Storingen en pijntjes bederven tenslotte je fietsplezier. Daarom doen wij fietsbewegings analyses waarbij we je fiets tot in detail afstellen en hebben we voor het onderhoud een werkplaats met zeer ervaren medewerkers. We zijn dealer van Santos, Stevens, Cube, Brompton en BRIK en Ebike das Original."
Adres: Lawickse Allee 5, 6701AN Wageningen
Telefoonnummer: 0317412103
Stad: Wageningen
Route: Lawickse Allee 5
Postcode: 6701AN



op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Peerenboom Wageningen, Racefiets winkel wageningen, Fietsenmakers Wageningen, Bikefitting Wageningen, Fietsverhuur Wageningen, Trekkingfietsen Wageningen, Review Stevens fietsen, Elektrische fiets zonder ketting
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sam's Cycles Sam's Cycles 262 meter Fijne fietsenmaker wij komen hier al jaren en je krijgt altijd goede service van desk...
U&A Fietsen U&A Fietsen 823 meter U&A Fietswinkel = U&A Bike shop
Phelocycle Phelocycle 937 meter Your bicycle shop for good working second hand bikes in Wageningen! Like our page Phe...
Recensies
Wat een mooie winkel, zeer klantvriendelijke en professionele benadering! Roel Peerenboom heeft een duidelijke visie als het gaat om kwaliteit en kiest voor betrouwbare merken. Ik ga vast veel plezier hebben van mijn Stevens met Pendix!
Ik ben enorm onder de indruk van de betrokkenheid, specialistische kennis en de inzet van Roel. Hij heeft bereikt dat ik, ondanks allerlei lichamelijke gebreken, toch een heel endje kan fietsen. Wat een TOPPER!
Was heel bijzonder om Roel en zijn team live te ontmoeten. Het is een mooie winkel met veel fietsen. 3 monteurs druk aan het werk. Ik vond het de moeite waard om de ster te ontmoeten.
Middels de informatieve filmpjes op youtube ben ik bekend geraakt met Peerenboom fietsen. Heb één vraag gesteld bij een video betreft mijn Kalkhoff endeavour 7B versnellingssysteem/ketting en er werd snel gereageerd en naar tevredenheid beantwoord. Absoluut een aanrader voor wie deskundig advies zoekt!
Bij onze zoektocht naar een nieuwe ebike welke overal slecht leverbaar is kwamen we bij deze winkel uit. Na een uitgebreid goed advies van Roel i.v.m. type fiets en type motor kwamen tot een Merk model en type. Toen was er nog een uitdaging, we wilden dat de bikes in de garage van de camper mee konden. Ook dat kwam goed, kom maar langs met de camper dan maken we ze passend. En met een kleine aanpassing aan het stuur is dat gelukt. We zijn erg tevreden over het advies en service.
Een mooie winkel, vakmanschap, enthousiasme en lekkere koffie, wat wil je nog meer. Bij Roel Peerenboom een Pendix fietsondersteuning retrofit eDrive laten opbouwen op mijn Rosebike tourfiets. Aansluitend geïnvesteerd in goede bikefitting. Er wordt secuur gewerkt en alles wordt goed uitgelegd. Toen alles klaar was geen verrassingen op de factuur precies zoals was afgesproken en aansluitend 2,5 uur naar huis gefietst met een big smile. Ik kom graag weer terug.
Ik vervang de meeste onderdelen op mijn fiets zelf maar durfde niet zelf een pressfit op een carbon frame te vervangen. In deze shop is het vakkundig in mum van tijd vervangen. Fiets uitgetest en geen problemen. Bovendien was het personeel zeer vriendelijk. Ik kijk niet verder dan deze shop voor reparaties die ik liever niet zelf uitvoer.
Goede service! Ik kwam hier met een probleem voor mijn elektronisch schakelen en was eigenlijk direct opgelost! Top personeel
Roel komt zelfs op zijn vrije dag nog even zijn passie en vakmanschap laten zien door een nieuw wiel voor mij bouwen, goed advies te geven en zo flexibel te zijn mij mee te laten kijken met een groot onderhoud zodat ik zelf meer kan doen terwijl wij verder gaan met onze wereldreis. Werelds!!
Na een lange zoektocht naar een wereldfiets terecht gekomen bij Peerenboom fietsen. 2 jaar geleden een "klik" gekregen met de man achter deze winkel en onlangs mijn custombuilt Santos TM 3+ opgehaald. Wat een service, Roel Peerenboom. Passen en meten, net zo lang tot het goed was.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid