facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Peelrand Makelaardij Venray B.V.

Peelrand Makelaardij Venray B.V.

Geschiedenis

Sinds de oprichting in 2000 is het kantoor van Peelrand Makelaardij gelegen aan de Schoolstraat in hartje centrum van Venray.
In de aller eerste advertenties omschreven we het als volgt; vanuit de Hema fiets u zo bij ons binnen, vanuit de Bleek loop je er tegenaan en vanuit het Schouwburgplein is het net achter de Apotheek, overigens nu Jamin. Anno 2017 zijn we verhuisd naar De Monnikskap, aan de Paterslaan 2 te Venray.

Wij geloven in een centrumlocatie waar mensen makkelijk even binnen lopen voor een vraag of advies. Dagelijks staan er veel mensen naar het aanbod in onze etalages te kijken.

Als marktleider in Venray kennen we elke vierkante meter, dat is de kracht van ons kantoor. Het kantoor is Venrays geworteld. We kennen veel woonwensen van potentiële kopers en weten dit te matchen met aanbod. Dit is echt makelen!!!

Kreten als: actief, tussen de mensen, deskundig, helder en innoverend horen bij ons team!

Voor ons kantoor blijft de slogan gelden die sinds de opening boven de deur hangt: "Loop eens vrijblijvend binnen !". Graag drinken we eens een kopje koffie met u!

Adres: Paterslaan 2, 5801AS Venray (gemeente)
Telefoonnummer: 0478-568846
moc.dnarleep@ofni
Stad: Venray
Route: Paterslaan 2
Postcode: 5801AS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: makelaar venray, heuvelstraat 9 venray, funda venray, funda venray verkocht, peelrand app, voshaart makelaardij, connect makelaars, makelaar venray huren
Recensies
Zon beetle de enigste makelaardij in de regio die te boek staat als betrouwbaar en degelijk
Sorry voor de late reactie. We hebben bij de verkoop een hele fijne en goede makelaar gehad op alle vlakken Alles is heel fijn verlopen, en alles was goed en duidelijk. Nogmaals heel erg bedankt!
Goede makelaar doet wat hij belooft
Alleen maar lof voor deze makelaar! Goede begeleiding tijdens de verkoop van de woning en ten alle tijde bereikbaar voor vragen. Advies gekregen voor aankoop van een nieuwe woning en zelfs deze was binnen no time rond. Aanrader voor alle kopers en verkopers!
Bij de rondleiding werd alles goed en rustig uitgegd
Ons huis verkocht via peelrand makelaardij,als je echt een makelaardij zoekt die met u meedenkt in aan en verkoop , wij bevelen deze voor 300% aan. Nog nooit zo'n club gemotiveerde personen meegemaakt die als het moet 7 dagen per week voor u klaar staan. Woorden en dank te kort
super goed gesprek gehad met Niek Hettinga van Peelrand makelaars. Ze zijn een zeer sterke partij en erg professioneel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid