facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pedro's Tapasbar

Pedro's Tapasbar

Info

Pedro's Tapasbar is een gezellig café/restaurant waar je een leuke, maar ook zeker een gezellige avond kunt beleven.

Geschiedenis

Pedro’s Tapasbar is een familiebedrijf. Het is allemaal begonnen in 1954 als dorpscafé. Pierre, “de Claes”, had er toen al de slogan: “een dorpscafé met stadse artikelen”.
Dit café heeft vele gasten mogen herbergen voor een natje en een droogje. Naast de vele stamgasten kwamen er in de jaren vijftig ook peelwerkers. Die verbleven dan in de naast het pand gelegen barakken. Zij kwamen regelmatig een biertje of een borreltje drinken in het café.
In 1956 kwamen er Hongaren in de barakken die ook weer in het café kwamen om zich te laven. Vanaf de jaren 60 klopte de Spanjaarden op de deur van dit café.
In 1984 zijn wij gestart met een a la carte restaurant genaamd “bistro ‘t Havenoord”
Na vele jaren succesvol te zijn geweest met soepen, hoofdgerechten, verrassingmenu’s etc. was het in 1997 de tijd om eens helemaal wat anders te gaan doen. Na al één keer in Spanje op vakantie te zijn geweest was het meteen duidelijk.. Dit word hét nieuwe eten en uitgaan: “TAPAS”.

Sinds 2010 zijn wij ook eens gaan kijken naar diverse andere keukens over de wereld en dan met name voor de kleinere gerechten beter bekend onder de namen; tapas(Spaans), sushi(Japans), mezze(Grieks), amuses(Frans), fingerfood(internationaal) of dichter bij huis zoals bijvoorbeeld “bufkes”(Limburgs) en “peuzelkes”(Brabants)

U ziet wel dat het bijna geen toeval kan zijn dat nu in 2013 Pedro’s Tapasbar gespecialiseerd is in het samenstellen, ontwikkelen en maken van gerechtjes die allemaal een specifieke smaak hebben. Wij nodigen u dan ook van harte uit om deze smaken te komen proeven bij de architecten van de wereldse tapas: PEDRO’S TAPASBAR

Stel in overleg met onze keuken uw Tapas-menu samen. Geef aan wat u wel lekker vind en wat u absoluut niet lekker vind en wij zorgen ervoor dat u een echte avond uit bent.


Cadeau tip:
Het lekkerste kadootje van Someren is een feest om te geven én te krijgen. De Dinercheque van Pedro’s Tapasbar in elk gewenst bedrag te verkrijgen.



"pedro's tapasbar is een gastvrij restaurant, waarbij de Spaanse keuken en het Brabantse bourgondische leven elkaar ontmoeten."
Adres: Sluisstraat 59, 5712BE Someren-Eind
Telefoonnummer: 0493491585
Stad: Someren-Eind
Route: Sluisstraat 59
Postcode: 5712BE


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: Tapas afhalen Asten, Tapas Asten, Tapas bestellen Someren, Tapas eten Someren, Tapas restaurant Helmond, Restaurant Someren-Eind, Lunchen Someren Eind
Recensies
Heel slechte ervaring. Eten was prima, maar zo zout dat ik 3 flesjes water nodig had voor bed. Bediening kon echt niet. Maar 1 rode en 1 witte wijn dus geen keuze. Niet alles voorradig. Zaak was half leeg, maar toch duurde het allemaal beetje lang, werden drankjes vergeten etc. Naast ons zat een tafel met bekenden waar iets te veel aandacht naar toe ging. Ergste van allemaal was de preek die wij kregen toen we wilde bestellen voordat alle tapas op onze tafel op was. ' Doe even rustig joh er zijn nog andere gasten die ik moet helpen' riep mevrouw ons onverwacht boos toe. Er zaten letterlijk 5 tafels, we moesten na onze laatste hap nog minimaal een kwartier wachten tot we konden bestellen en daarna duurde het 3 kwartier voordat de volgende ronde kwam. Volgens mij namen ze het doe is rustig zelf te letterlijk, want mevrouw ging lekker even met de vaste tafel mee naar buiten. Oprechte excuses konden er niet vanaf en gedag zeggen bij vertrek ook niet. Jammer want jonge meid in de bediening deed wel haar best.
Slechte bediening erg jammer het eten was prima maar ook al half uur op een cola gewacht terwijl er maar 5 tafels waren... zo is het makkelijk geld verdienen oudere mevr. Vond het normaal om te zeggen doe even rustig terwijl het eten al op was en dat ik maar geduld moest hebben plus minus half uur na je eten wachten om een order te doen en dan zo een reactie te krijgen... Begrijp het als je zegt kom zo terug bij je maar ben geen kind van je dus je hoeft mij niet de les te lezen!! Haar daarna erop aangesproken en zegt ze heb toch al sorry gezegd sorry zo ga je niet met gasten om voor mij nooit meer misschien als mevrouw weg is. Tafel achter haar waren vrienden en kregen alles sneller en ging ze mee naar buiten maar ze had het toch zo druk... Heel jong meisje in de bediening deed het wel goed en begreep de basis in iedergeval vriendelijk zijn... zonde voor de kok wij komen niet meer terug..
Je kan hier heerlijk tapas bestellen van de kaart of voor een vaste prijs 2,5 uur onbeperkt tapas bestelden ik heb hier zelf in de keuken gewerkt maar dat is wel bijna 35 jaar geleden er is nog niet veel veranderd de eigenaar en zijn vrouw zitten al 38 jaar in dit restaurant het is er goed en een leuk muziekje op de achtergrond
Super lekker eten en uitstekende bediening. Ook een hele fijne sfeer binnen!
Geweldig hoe zij liefdevol je in deze tijd een heerlijk thuisdiner verzorgen. Wij konden in ons tweede huis op wielen genieten alsof we in Spanje waren. Dikke aanrader!
Op facebook worden slechts reviews verwijderd, de eigenaar schrijft onder elke review een super arrogant bericht terug, echt schandalig. Iedereen liegt behalve hun zaak
Eten was oke maar sommige mensen die daar werken zijn ordinair en onbeleefd een van de vrouwen die daar werkte zat de hele tijd met ons gesprek te bemoeien.
Heerlijk gegeten, supper bediening
Lekker, niet te moeilijk, gezelligEten: 4/5
Heel leuk restaurant...en hele aardige bediening. Lekker vakantiegevoel...voelde als Spanje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid