facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pedro Pico Pop

Pedro Pico Pop
"2 daags tribute festival in Raalte, Overijssel"
Adres: Arkelstein 2 , Raalte 8103 PA, NL
Stad: Raalte
Route: Arkelstein 2
Postcode: 8103 PA



op zoek naar gerelateerd: Picopop 't Veld
Recensies
gisteren hier geweest, ik heb een prijs betaald van 25 euro per kaartje daar boven op nog 2 euro per kaartje omdat het E-tickets waren. belachelijk.. onzettende verkeerde prijs kwaliteit verhouding net zo duur als stoppelheane vervolgens zijn we binnen en is het terrein niet bepaald groot. 1 eet tentje, en 1 drank tentje. ze schenken daar als je een biertje besteld 80% water en 20% bier met andere woorden. je blijft de hele avond nuchter ongeacht hoeveel je drinkt.. dus als je gaat bestel aub een sinas of een cola. muziek was waardeloos en erg verkeerd afgestemd bij Iron Maiden hoorde je de gitaren niet eens wanneer je ze moest horen eten was wel oke. daarvoor ook 1 ster.
Fine bands, mooie locatie. Alleen de keuken van Jos maakt veel te veel herrie tijdens optreden van de tribute bands. Je hoort het in de tent. Dus veel zachter en tussen de optredens feest bij Jos.
Waardeloos. Te hoge entreeprijs, slecht geluid. Minimaal licht. En weinig keuze in dranken.
Tegenvaller. Relatief hoge entreeprijs voor coverbands only. Ook als je voorbij half 11 s avonds nog net de laatste 2 anderhalve band wil zien moet je alsnog de volle mep betalen. Eenmaal binnen is het simpel van opzet maar niet perse verkeerd. Wel straalt het commerciële aspect er vanaf en dat is absoluut niet positief. Licht en geluid redelijk tot goed voor elkaar. Onbegrijpelijk was dat in de ombouwperiode naar de volgende act er geen playlist met muziek in de tent werd gedraaid. In plaats daarvan dodelijke stilte in de tent en buiten een dj die met een paar goedkope speakers wel leuke muziek draaide alleen had de installatie duidelijk merkbaar niet de capaciteiten om het publiek te vermaken. Muntjes waren duur met €2,85 per stuk. Drinken wordt geserveerd in de kleinste plastic bekertjes die ik ooit op een festival heb gezien. Bestelde o.a. een Cola. De Cola was lauw en totaal zonder prik. Leek wel bedorven. Toen ik beleefd vroeg of ze een nieuwe konden inschenken was het antwoord dat ze eerst het oude spul moesten opmaken. Dat het bijna 3 euro kostende bekertje cola smaakte als bedorven rotzooi maakte kennelijk niet uit "regels zijn regels" werd er gezegd. Eten was beter voor elkaar en iets netter geprijsd.
Als vervanging van Pedro Pico Pop heeft de organisatie in 2018 ingezet op een Tribute festival. Wat kleiner als voorheen bij PPP maar met steengoede rock coverbands zoals AC/DC, Guns n' Roses, Deep Purple, Metallica, enz.
Leuk festival. Wel jammer dat het in het najaar is, dus kans op koud en slechterweer.
Leuk festival met een gezellige sfeer en de beste coverbands!
Leuk! Mooi weer...
Gaaf festival
Vertaald door Google Bovenkant Origineel Top
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Pedro Pico Pop met het openbaar vervoer


Raalte, Carpoolplaats 200 meter
166
Raalte, Carpoolplaats 230 meter
166

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid