facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pedicurepraktijk Voetjeskamer

Pedicurepraktijk Voetjeskamer

Info

Pedicurepraktijk de voetjeskamer. Voor je pedicurebehandeling, ook voor diabetes en reuma, en/of je manicurebehandeling.

Geschiedenis

Ik verzorg de voeten, nagels knippen en reinigen, eelt verwijderen, likdoorns verwijderen, verzorgen van kloven en natuurlijk ook advies geven. Een heerlijke voetcrème sluit de behandeling af.

Eventueel is een pedicurebehandeling uit te breiden met een ontspannende voetmassage.

Ook mag ik de diabetes en reumatische voetzorg doen, waardoor cliënten, mits aan de voorwaarden van de zorgverzekering voldaan, de behandeling deels of volledig vergoed krijgen.

Maar ook verzorging van de handen voer ik uit. Een eenvoudige manicure van de nagels verzorgen, maar ook een luxe behandeling, waarbij de huid een scrub en pakking krijgt. De nagels gepolijst en een handcrème de manicurebehandeling afsluit.

Adres: Coöperatiestraat 34, 5712 EB Someren-Eind
Telefoonnummer: 06-14144504
Stad: Someren-Eind
Route: Coöperatiestraat 34
Postcode: 5712 EB


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid