facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pedicurepraktijk Madi Koman

Pedicurepraktijk Madi Koman

Info

Pedicurepraktijk Madi Koman, Hoenderveld 1A Bruchem, Zaltbommel

Geschiedenis

Hallo ik ben Madi Koman-Paerels. Sinds september 2015 ben ik in het bezit van het branche diploma pedicure. Vanaf mijn 17 jaar ben ik werkzaam in de zorg, in mijn begin jaren als ziekenverzorgende in een verpleeghuis en later als wijk ziekenverzorgende in de wijk. Momenteel werk ik bij "Buurtzorg Nederland" in het team Zaltbommel west en heb daarnaast in september 2015 mijn eigen pedicurepraktijk geopend aan het Hoenderveld 1A in Bruchem, gemeente Zaltbommel.

Mijn werkzaamheden in de zorg sluit naadloos aan bij het vak pedicure, problemen als diabetes, reuma, spasme etc. kom ik vaak tegen in mijn werk en ben hiermee bekend. In 2016 ga ik mijn opleiding uitbreiden tot medisch pedicure.

Voeten zijn geweldig belangrijke in ons dagelijks leven. We belasten ze intensief tijdens werk, sport en vrije tijd besteding. Daarom is het van belang om er goed voor te zorgen. Dit niet alleen als er problemen ontstaan maar juist preventief om deze problemen te voorkomen. Als pedicure kan ik u daarbij van dienst zijn met goed advies en het behandelen van uw voeten om deze problemen te voorkomen of op te lossen.

Kom gerust eens langs voor een kennismaking, of beter nog, maak een afspraak, dan merkt u wat ik bedoel met " uw voeten in goede handen".

Adres: Hoenderveld 1, 5314BJ Bruchem
Telefoonnummer: 0418-642807 / 0650490978
Stad: Bruchem
Route: Hoenderveld 1
Postcode: 5314BJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00

Recensies
Prima behandeling. Mijn voeten waren zeer pijnlijk. Nu, na een deskundige behandeljjng voel ik me als herboren. Fantastisch. Ook nog eens heel goedkoop. Ik ben heel tevreden.
De allerbeste pedicure die ik heb leren kennen! Ongelofelijk aardig en klantvriendelijk! Ik kom gevoelsmatig altijd met "nieuwe voeten" uit haar behandelstoel!!!
Heel fijne, toegankelijke praktijk.
Goede behandeling
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid