facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pedicure en beautysalon Mirlou

Pedicure en beautysalon Mirlou

Info

Bij Beautysalon Mirlou kunt u terecht voor beautybehandelingen en pedicure behandelingen.

Geschiedenis

Mijn naam is Mirlou Derks. Ik heb de 4-jarige opleiding Wellness & Beauty gevolgd op het Gilde in Venlo. In juli 2014 ben ik afgestudeerd als allround schoonheidsspecialiste en pedicure. In oktober 2014 ben ik gestart met een 1-jarige opleiding voor medisch pedicure in Eindhoven. Ook het diploma van Medisch Pedicure heb ik in mijn bezit.

Nadat ik op verschillende plaatsen ervaring heb opgedaan in verschillende schoonheidssalons heb ik ervoor gekozen om nu voor mezelf te gaan beginnen.

Het belangrijkste is dat u met een goed gevoel weer naar huis gaat. Graag geef ik u ook het gewenste huidadvies voor u huid. De samenwerking tussen schoonheidsspecialiste en de klant is daarom ook een belangrijk punt. Dagelijkse goed thuisverzorging draagt dan ook zeker bij aan het gewenste resultaat.

Heb je na het bekijken van mijn pagina nog vragen dan kun je altijd vrijblijvend contact met mij opnemen via telefoon 06 - 2864 3628 of e-mail [email protected]

Natuurlijk is het ook mogelijk om een keer een afspraak te maken om vrijblijvend langs te komen en kennis te maken met mijn salon.

Omdat ik persoonlijke aandacht tijdens de behandeling belangrijk vind, kan het zijn dat uw telefoon niet direct wordt beantwoord. Spreek gerust een boodschap in of email naar [email protected] of stuur een privé bericht en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.

Adres: Murseltseweg 6, 5854 CW Nieuw-Bergen
Telefoonnummer: 0628643628
Stad: Nieuw-Bergen
Route: Murseltseweg 6
Postcode: 5854 CW



op zoek naar gerelateerd: Pedicure Bergen lb
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tanden Bleken de Parel Tanden Bleken de Parel 387 meter Wij zijn 8 jaar bij deze praktijk geweest, volle tevredenheid, vriendelijk, flexibel,...
Lashes by Linsie Lashes by Linsie 555 meter Lashes by Linsie werkt met de "One by One techniek". Met deze methode wordt er één v...
Wellness Salon DP Therapie Wellness Salon DP Therapie 643 meter Heerlijke massage gehad, echt een aanrader!
Recensies
Mirlou is heel deskundig en rustig. Ze geeft je een heerlijke behandeling. Echt een kado voor jezelf. Ik heb meteen een nieuwe afspraak gemaakt. Heerlijk.
Een mooie ruimte waarin je zeer deskundig/professioneel geholpen wordt door een vriendelijke/behulpzame jonge vrouw.
Mooie salon, waar je professioneel wordt geholpen door de vriendelijke Mirlou.
Altijd een super lekker gevoel na mijn schoonheids behandeling een échte aanrader ben zeer tevreden over mirlou
Hele mooie Salon zet een lieve dame ik blij dat ik daar mocht komen
Zeer tevreden alles was netjes zeer goed
Leuke salon. Vriendelijke eigenaresse. Gezellig.
Vriendelijk en kundig.
Super tevreden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid