facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pedicure.058nu.nl

Info

Uw voeten onze zorg. Bij Pedicure.058nu.nl kunt u terecht voor pedicure behandelingen en het aanbrengen van Gellak op uw handen of voeten.



"VoetverzorgingHeeft u wel eens bedacht wat uw voeten voor u doen? Ze mogen best wat meer aandacht krijgen dan de dagelijkse douchebeurt. Bovendien bevordert een beetje extra zorg een ontspannen gevoel. Met goede kousen, passende schoenen en regelmatig een scrub- en crèmebehandeling voorkomt u al problemen. Maar u kunt veel meer doen: bezoek af en toe eens een pedicure!"
Adres: Gaumastate 13, 8925LH Leewarden, Friesland, Netherlands
Telefoonnummer: +31621467345
Stad: Leewarden
Route: Gaumastate 13
Postcode: 8925LH



op zoek naar gerelateerd: Pedicure gellak Leeuwarden, Pedicure Leeuwarden, Gaumastate 13 Leeuwarden, Pedicure Leeuwarden online afspraak, Pedicure Leeuwarden aan huis, Prijzen Pedicure Leeuwarden, Pedicure DUO behandeling Leeuwarden, Pedicure Leeuwarden Huizum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wellness Leeuwarden Wellness Leeuwarden 1 km Massage en pedicure salon
Anoeshka's Haarmode Anoeshka's Haarmode 2 km Ik had een afspraak en zat heel lang te wachten. Na 1,5 uur kon ik eindelijk plek op ...
Recensies
Dit was mijn eerste pedicure behandeling bij Wilma. Afspraak maken via haar website was makkelijk en snel. Wilma nam de tijd voor de behandeling en deed alles wat je van een goeie en lekkere pedicure behandeling mag verwachten. Sympathieke mevrouw waar ik zeker bij terug wil komen.Service: Voetmassages
Ben voor de eerste keer bij Wilma geweest. Wilma is een vriendelijke vrouw die goed uitlegt wat ze precies gaat doen. Ik heb mijn voeten laten behandelen en het is mij zeer goed bevallen. Ik kom zeker terug!
Mijn voeten kunnen er weer tegen na een heerlijke behandeling!
In een mooi en smaakvol ingerichte salon heb ik een heerlijke en vakkundige voetmassage gehad onder het genot van een kop thee. Kom zeker terug!
Goede en fijne voetbehandeling in een prettige en mooie omgeving. En de nagels zijn super mooi gelakt. Ook erg gezellig, de tijd vliegt om.
Wietse werd rustig en vriendelijk benaderd met duidelijke uitleg wat je ging doen.Hij was na de behandeling dan ook zeer tevreden! Met vriendelijke groet Wietse.
Altijd gezellig en voetjes weer prachtig bijgewerkt!! De leukste en beste pedicure van Leeuwarden.
fijne en goede behangdeling,zeer prettig in omgang ,top pedicure
Super vriendelijk en super fijne voetjes . PedicureService: Voetmassages
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid