facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pedicare Chantal

Pedicare Chantal

Info

Pedicure praktijk in Maasbracht. Ook kom ik bij u thuis voor voetzorg. Wilt u meer informatie dan mag u mij altijd bellen of appen op 06- 53480248.

Geschiedenis

Mijn naam is Chantal Hamers. Naast mijn werk in de zorg ben ik in september 2015 de opleiding basispedicure gaan volgen. Deze heb ik in 2016 met goed gevolg afgesloten.
Ook heb ik de aantekening voor de diabetische, reuma en overige risicovoet behaald.
Ik doe dit werk alleen ambulant, U hoeft er dus de deur niet voor uit.
Ik werk met een motor met nattechniek. Deze verneveld water tijdens het frezen. Dit werkt verkoelend en word door mijn klanten als zeer prettig ervaren.



"Mijn naam is Chantal en ben medisch pedicure.Naast mijn eigen praktijk kom ik ook bij u aan huis om uw voeten te behandelen.We besteden veel tijd aan onze uiterlijke verzorging maar onze voeten worden vaak vergeten, en dat is gek want onze voeten hebben veel te verduren en zijn vaak als eerste vermoeid.Een regelmatige verzorging van uw voeten kunnen eventuele klachten voorkomen.Ik werk met een professionele motor met nattechniek waardoor behandelingen pijnloos zijn en door mijn klanten ook als zeer prettig word ervaren.Ik ben aangesloten bij Provoet - de brancheorganisatie voor pedicures.Om lid te worden van Provoet heb je een erkend diploma nodig, dus u bent verzekerd van professionele voetzorg."
Adres: Molenweg 12a, 6051 HJ Maasbracht
Telefoonnummer: 0653480248
Stad: Maasbracht
Route: Molenweg 12a
Postcode: 6051 HJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De 3 Eenheid De 3 Eenheid 6 km Het summum als het over holistische geneeswijzen gaat.
Kinderen Eerst Maasgouw & Stramproy Kinderen Eerst Maasgouw & Stramproy 6 km Kinderen Eerst Maasgouw is een uniek samenwerkingsverband tussen een kinderfysiothera...
Foot-vision Podotherapie Foot-vision Podotherapie 6 km Voetklachten? Samen met u zoeken we naar een passende oplossing! Locaties: Maasbracht...
Inside- Out Counseling Inside- Out Counseling 7 km Praktijk voor Counseling en Psycho-sociale therapie.
Time2Change Time2Change 7 km Hallo, Mijn naam is Paul. Sinds een jaar ben ik gecertificeerd gewichtsconsulent. He...
Recensies
Fijn dat je hier snel een afspraak kan maken. Rolstoelvriendelijke ingang met parkeergelegeheid voor de deur. Chantal is professioneel en vriendelijk. Voetjes zien er weer verzord en mooi uit.
Ben er wel geweest maar voor iets anders. Toch heel vriendelijke mensen.
Werkt zeer nauwkeurig, vriendelijk in contact. Aanrader!
Vriendelijke pedicure. Snel en vakkundig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid