facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pedaltown

Pedaltown

Info

Page about my guitar pedal store



"Pedaltown is een webshop waar boutique gitaar effect pedalen verkocht worden. Het doel van de website is om alle gitaristen van Nederland een passend effectpedaal te bezorgen.Naast de verkoop van effectpedalen in de webshop staan op de website recensies, nieuws en achtergrondartikelen over gitaar effecten."
Adres:
Telefoonnummer: +31343447292
Stad: Amerongen


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PUBLIC REVOLUTION PUBLIC REVOLUTION 884 meter We are a full service creative agency.
Recensies
Online snoepwinkel voor pedaalfanatici! Ik heb in korte tijd twee bestellingen geplaatst om eens aan een pedalboard build te beginnen. Ik heb beide bestellingen snel ontvangen. De goederen waren goed verpakt tegen beschadiging, maar bovendien ook slim verpakt om de grootte van de doos - en dus bezorgkosten - lager te houden. Het online assortiment is gevarieerd, en er zitten wat mooie exotische pedalen tussen! Ik moest me inhouden om niet meer te bestellen dan wat ik daadwerkelijk nodig had.
Mooi en uitgebreid assortiment. Snelle verzending. Fijn en snel contact. Ik zal hier zeker vaker bestellen!
Mooi aanbod van pedalen, snelle communicatie en uitmuntende customer support! Absoluut een aanrader!
Verkoopt goede kwaliteit spullen met bij elk item een informatief verslag van wat het doet en kan + een filmpje YouTube . Erg leuk en handig! Na aankoop wordt je goed op de hoogte gehouden via e mail over de status van verzending . Op vragen krijg je vriendelijk en snel antwoord. Kortom : helemaal prima!!
Vertaald door Google Het VS Audio Project Trinity Pedal was niet meer verkrijgbaar in Duitsland, dus heb ik het hier bij Pedaltown besteld. Bestellen en bezorgen gaat snel en eenvoudig. De selectie van aangeboden pedalen is erg goed. Ik ben zeer tevreden over de service en de prijzen. Het is zeker niet de laatste keer dat ik hier winkel. Origineel Das VS Audio Project Trinity Pedal war in Deutschland nicht mehr verfügbar, daher habe ich es hier bei Pedaltown bestellt. Die Bestellung und Lieferung ist unkompliziert und schnell. Die Auswahl der angebotenen Pedals ist sehr sehr gut,. Bin mit dem Service und den Preisen sehr zufrieden. Ist bestimmt nicht das letzte Mal dass ich hier einkaufen war.
Vertaald door Google Geweldige winkel! Grote keuze en snelle verzending. Mijn go to pedal dudes Origineel Awesome shop! Great selection and fast shipping. My go to pedal dudes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid