facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pearle Opticiens Nederland

Pearle Opticiens Nederland

Geschiedenis

Detailhandelbedrijf



"Bij Pearle Opticiens Nijkerk vind je een ruim assortiment aan brillen, zonnebrillen en lenzen. In onze winkel staan de oogspecialisten voor je klaar met persoonlijk advies.Daarnaast kun je bij Pearle Opticiens Nijkerk terecht voor een Goed Zicht Gesprek, incl. gratis oogmeting t.w.v. 30.-. Na de intake, worden jouw ogen opgemeten. Vervolgens krijg je van je opticien advies over een zichtoplossing.Onze brillenwinkel in Nijkerk is bovendien voorzien van een brede selectie aan merken. Er zit dus vast en zeker een bril op sterkte of zonnebril tussen die bij jou past! . Ook bieden we een ruim assortiment contactlenzen aan bij Pearle Opticiens Nijkerk. We hebben voor iedereen een geschikte zicht oplossing!"
Adres: Singel 35, 3861 AD Nijkerk (gemeente)
Telefoonnummer: 0332466436
ln.elraep@211lif
Stad: Nijkerk
Route: Singel 35
Postcode: 3861 AD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: pearl brillen acties, pearle vacatures, pearle brillen, pearle lenzen, pearl brillen collectie, hans anders, pearle zonnebril, eye wish opticiens
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van der Goot opticiens Van der Goot opticiens 99 meter Wat een top zaak! Kom hier al een paar jaar en de service is ontzettend goed.
Hall of Frames Hall of Frames 1 km De Hall of Frames is dé optiekbeurs voor alle Nederlandse opticiens.
Recensies
De Pearle in Nijkerk is een goeie winkel. Met professioneel personeel die altijd tijd voor je heef. Zelf woon ik al een aantal jaren in Overijssel. Maar kom nog elke voor stellen van mijn brillen of voor nieuwe brillen naar deze winkel. I.v.m. de goede service!
Supergoed geholpen! Vriendelijk en meedenkende medewerkers. Creatief en snel meegedacht voor een tussenoplossing bij het breken van 1 van mijn harde lenzen. Dank jullie wel!
Ik ben een zonnebril gaan uitzoeken werd uitstekend geholpen ruime keuze en zeer aantrekkelijke prijzen. Na het uitgekozen van mijn bril werd hij op maat passend gemaakt op de vorm van mijn gezicht. Er was helaas een storing met hun kassa systeem waardoor ik niet kon betalen.... Er werd mijn voorgesteld de zonnebril gewoon mee te nemen zonder te betalen! Ik vond dit echt een teken van vertrouwen!!! Ik koop mijn brillen voortaan enkel bij deze opticien echt een aanrader.
Vorige week een zonnebril gekocht, die bij nader inzien toch net niet goed zat. Teruggegaan om hem wat bij te laten stellen. De meneer van Pearle vond hem ook niet naar tevredenheid zitten en verwachte ook niet dat hij hem naar tevredenheid kon krijgen. Mocht dus een andere bril uitkiezen. Had alle tijd, begrip en geduld! Super service!
Geweldige service, top personeel een dikke 10 !! Had problemen met lenzen dragen gekregen maar na even diverse lenzen uitgeprobeerd te hebben de juiste dankzij het denken in oplossingen. Ruth en Marc ben super tevreden en zoals hier boven al vermeld word ouderwetse service! Tot volgend jaar
Gisteren IN Nijkerk mijn 2brillen op gehaald een geweldige zaak met prachtige mensen die je zo goed helpen kom ik helemaal voor uit Amsterdam Nog gefeliciteerd met de kleine
Ouderwetse aandacht voor de wensen van de klant en een goed product! 10/10 would shop again!
Ruth en Marc, van harte proficat met de BKW award
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Pearle Opticiens Nederland met het openbaar vervoer


Nijkerk, Torenstraat 320 meter
509
Nijkerk, Torenstraat 330 meter
503
603
Nijkerk, Torenstraat 340 meter
503
603
Nijkerk, Torenstraat 340 meter
509
Nijkerk, Station 440 meter
503
603

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid