facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pearle Opticiens Nederland

Pearle Opticiens Nederland

Info

Een breed assortiment brillen, zonnebrillen en contactlenzen. Onze Opticiens staan garant voor deskundig advies en uitstekende kwaliteit tegen scherpe prijzen.



"Bij Pearle Opticiens Middelharnis vind je een ruim assortiment aan brillen, zonnebrillen en lenzen. In onze winkel staan de oogspecialisten voor je klaar met persoonlijk advies.Daarnaast kun je bij Pearle Opticiens Middelharnis terecht voor een Goed Zicht Gesprek, incl. gratis oogmeting t.w.v. 30.-. Na de intake, worden jouw ogen opgemeten. Vervolgens krijg je van je opticien advies over een zichtoplossing.Onze brillenwinkel in Middelharnis is bovendien voorzien van een brede selectie aan merken. Er zit dus vast en zeker een bril op sterkte of zonnebril tussen die bij jou past! . Ook bieden we een ruim assortiment contactlenzen aan bij Pearle Opticiens Middelharnis. We hebben voor iedereen een geschikte zicht oplossing!"
Adres: Westdijk 38, 3241 GV Middelharnis
Telefoonnummer: 0187-473094
Stad: Middelharnis
Route: Westdijk 38
Postcode: 3241 GV



op zoek naar gerelateerd: Eyewish Middelharnis, Pearle afspraak maken, Pearl brillen, Pearle nl, Pearl brillen dames, Keuvelaar Optiek Middelharnis, Pearle online bestellen, Brillen pearl acties
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eye Wish Opticiens Eye Wish Opticiens 19 meter We waren na deze zaak gegaan ivm de kwaliteit. Na mijn oogmeting bril besteld a 828 e...
Hisschemoller Optiek Brillen & Contactlenzen Hisschemoller Optiek Brillen & Contactlenzen 546 meter Word nu fan (klik bovenaan de pagina op 'Vind ik leuk') van onze facebookpagina en we...
Recensies
Mijn man en ik hebben hier beide een bril laten aanmeten en gekocht. Bij ons eerste bezoek werden we vriendelijk en netjes te woord gestaan hierdoor zijn wij ook overgehaald hier een aankoop te doen, het was voor ons de eerste bril en wij hadden dus zelf nog geen ervaring met brillen. Bij het ophalen van de bril 2de bezoek werden wij door iemand anders te woord gestaan die met ons de bril doornam, dit gebeurde allemaal prima echter vond ik het jammer dat de mevrouw het gesprek afsloot met het feit dat wij een email zouden kunnen krijgen met de vraag hoe wij de service bij Pearle ervaren hadden en zij vertelde ons dat wij haar echt een 5 sterren recensie wilde geven, zij vond namelijk haar eigen service 5 sterren waard en volgens haar werkt het Pearle systeem zo dat als je haar een 4 sterren recensie zou geven dit volgens Pearle zou tellen als een 2 sterren recensie dus het moest en zou een 5 sterren recensie zijn. Ik vind dat nogal ongemakkelijk en ongepast als een medewerker je probeert op de leggen om haar een goede recensie te geven. Het assortiment valt tegen, het is erg klein en er is weinig keuze, zo kwam ik vandaag in de winkel om naar een zonnebril te kijken en was eigenlijk 90% van de keuze een zogenoemde "piloten bril" en niet iedereen waar onder ik vind dit mooi dus daardoor bleef er maar 10% over. Ik had zelf een bril op de website gezien en toen ik hier naar vroeg werd mij alleen vertelt dat die er op dit moment niet is. Er werd mij niet vertelt of ik die eventueel in de toekomst zou kunnen zien of ergens anders zou kunnen vinden of dat ik misschien nog naar andere modellen wilde kijken. Hierdoor ben ik maar naar de buren gegaan die ook brillen verkopen, hier ben ik wel geslaagd.
Mijn bril was stuk doordat mn dochter erop had gestaan. Ik bel pearl op om 15:45 met de vraag of ze hem willen repareren voor sluitingstijd. Dat wilde ze, het is ze gelukt EN het was service van de zaak. 0 euro hoeven betalen. Daarbij komt ook de vriendelijkheid van de mensen. Top zaak!
Ik kwam vandaag binnen en het scheen druk te zijn, waardoor ik besloot te wachten. Echter verwelkomde niemand mij en werd mij ook niets gezegd. Na een kwartier zelf maar gevraagd of er nog plek was met de opmerking dat ze vol zitten en ik een afspraak moest maken. Liever dat ze me dit eerder hadden gezegd i.p.v. hadden laten staan. Het voelde alsof mijn broer en ik werden weggekeken, heel jammer, zeker omdat ik de keer ervoor wel een goede ervaring had. Ik zal hier niet zo snel meer terugkomen.
Bril kapot , bellen met pearl. Kon gelijk komen. Reparatie naar behoren uitgevoerd. Nieuwe bril aangemeten/opgemeten. Geweldige service gehad..
Wat een geweldige groep mannen staat daar. Met veel plezier en vriendelijkheid wordt je er geholpen. Super, kom er graag terug.
Goede service en klantgericht werken. Topzaak waar ik al 20 jaar dik tevreden over ben.
Fijn personeel en altijd professioneel geholpen. Zijn al lang met het hele gezin klant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid