facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pearle Opticiens

"Bij Pearle Opticiens Nootdorp vind je een ruim assortiment aan brillen, zonnebrillen en lenzen. In onze winkel staan de oogspecialisten voor je klaar met persoonlijk advies.Daarnaast kun je bij Pearle Opticiens Nootdorp terecht voor een Goed Zicht Gesprek, incl. gratis oogmeting t.w.v. 30.-. Na de intake, worden jouw ogen opgemeten. Vervolgens krijg je van je opticien advies over een zichtoplossing.Onze brillenwinkel in Nootdorp is bovendien voorzien van een brede selectie aan merken. Er zit dus vast en zeker een bril op sterkte of zonnebril tussen die bij jou past! . Ook bieden we een ruim assortiment contactlenzen aan bij Pearle Opticiens Nootdorp. We hebben voor iedereen een geschikte zicht oplossing!"
Adres: Lange Baan 23 , Nootdorp 2632 GC, NL
Telefoonnummer: 015 369 9484
Stad: Nootdorp
Route: Lange Baan 23
Postcode: 2632 GC



op zoek naar gerelateerd: Opticien in de buurt, Pearle afspraak maken, Pearl Studio opticien, Pearl Zutphen, Pearl Emmeloord, Pearl Zwolle, Pearle Zuidlaren, Pearle afspraak verplicht
Recensies
In nov22 geweest voor een beeldschermbril met verzoek zijkanten ook goed moet kunnen zien ivm werken m meerdere schermen voor, links en rechts. Na meting werd officeview multifocaal beeldschermbril aanbevolen. Helaas zag ik wazig zowel voor en zijkanten. Na 2 weken opnieuw gemeten en wilde tevens een goede oplossing voor vertekening zijkanten.. iets andere meetuitslag en vooral de PD werd gewijzigd.. zou de verklaring zijn v d vertekening.. Helaas, na ontvangst zijkanten nog steeds teveel vertekend en hoofdpijn ca 3wk. 2nd opinion Eyewish gaf qua leessterkte ongeveer dezelfde uitslag van 2e keer maar PD was deze keer onjuist met meter gemeten, Pearle m blote oog, wat hoofdpijn en trekkende oog verklaarde.. ook was de oplossing vertekening niet juist en moest meer 'personalized', wat ik intussen ook al vermoedde. Weer gebeld en een 3e meting /herkansing werd voorgesteld, maar was ik even klaar mee en geld retour gevraagd.. 2x fouten en geen oplossing kunnen bieden is meer dan genoeg..pff.. Ook al vind ik de deskundigheid in deze winkel zeer matig, ivm enige inzet een 2 en geen 1.
Ik ben zeer goed geholpen door de opticien. Ik heb mijn ogen laten meten en mocht daarna een montuur uitzoeken. De mevrouw die daar werkte was zeer vriendelijk, net als de opticien. De opticien vertelde mij dat ik een pupilafwijking heb van 1 mm. Dit is mij nog nooit eerder verteld, en daardoor was ik gewend om scheel te kijken ook al was dit maar een heel klein beetje. Dit wordt gecorrigeerd met mijn nieuwe bril. De medewerker heeft netjes aangegeven dat dit de eerste dagen voor wat duizeligheid kan zorgen, omdat mijn ogen moeten wennen eraan. Tevens heeft de opticien zelfs een bril afgeraden bij een andere klant in de winkel. Hij had er ook voor kunnen kiezen om een bril te laten kopen zonder dat de klant er baat bij had. Hierdoor was het voor mij duidelijk dat de opticien echt het beste voor mijn ogen wil, en niet alleen op geld uit is. Tot slot werden al mijn vragen netjes beantwoord. Top service!!
Bril laten aanmeten circa 1,5jaar terug, maar heb er altijd een slecht gevoel aan overgehouden. Montuur is te breed maar er was niets anders randloos. Tijdens het oogmeting moet je zelf aangeven of de vorige afbeelding beter of slechter zichtbaar was. Niet voor herhaling vatbaar.
Ik heb in november lenzen besteld en nu nog niet binnen echt heel slechte Sevice
2x afspraak gepland en 2x ging het niet door foutje met de planning en de specialist
Erg fijne winkel. Vriendelijk mensen, goede service en men neemt de tijd voor je. Goed geholpen toen mijn montuur los liet, eerst is er gekeken naar reparatie. Toen dit niet genoeg hielp is er een oplossing gevonden met de garantie. Super tevreden!
Super geholpen ...deze winkel is echt een aanrader ...niks is te veel en je wordt altijd goed geholpen...bedankt
Vertaald door Google Stapte binnen met een bril van mijn kind met een gebroken boogbevestiging. Werd direct aangesproken door een vriendelijke hulp biedende assistente. Ondanks dat ze het duidelijk druk hadden in de winkel, werd het probleem toch binnen enkele minuten ter plekke verholpen. Vriendelijk klantgericht personeel met vaardigheden en gereedschap. Origineel Stepped in with a pair of glasses of my kid that had a broken arch mounting. Was immediately approached by a friendly assistant offering help. Despite the fact they were clearly busy in the shop, the problem was still fixed on the spot within minutes. Friendly customer-oriented personnel with skills and tools.
Vertaald door Google Aardige en behulpzame mensen, binnen no time mijn kapotte frame gerepareerd Origineel Nice and helpful people, fixed my broken frame in no time
Vertaald door Google We hadden een zeer slechte ervaring. We hebben een afspraak gemaakt op zaterdag 12.00 uur. Toen we aankwamen, zei de verkoop daar dat "iemand" de afspraak heeft geannuleerd en dat we naar huis moeten. Zeer radiculitis. Uiteindelijk zijn ze er nog steeds niet achter wie deze "iemand" is Origineel We had very bad experience. We made an appointment on Saturday 12:00. As we arrived, the sales there said "someone" has cancelled the appointment and we must go home. Very radiculitis. In the end, they still haven't found out who this "someone" is
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid