facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pearle Opticiens

"Bij Pearle Opticiens Maarssenbroek vind je een ruim assortiment aan brillen, zonnebrillen en lenzen. In onze winkel staan de oogspecialisten voor je klaar met persoonlijk advies.Daarnaast kun je bij Pearle Opticiens Maarssenbroek terecht voor een Goed Zicht Gesprek, incl. gratis oogmeting t.w.v. 30.-. Na de intake, worden jouw ogen opgemeten. Vervolgens krijg je van je opticien advies over een zichtoplossing.Onze brillenwinkel in Maarssenbroek is bovendien voorzien van een brede selectie aan merken. Er zit dus vast en zeker een bril op sterkte of zonnebril tussen die bij jou past! . Ook bieden we een ruim assortiment contactlenzen aan bij Pearle Opticiens Maarssenbroek. We hebben voor iedereen een geschikte zicht oplossing!"
Adres: Bisonspoor 2007 , Maarssenbroek 3605 LA, NL
Telefoonnummer: 0346 551 970
Stad: Maarssenbroek
Route: Bisonspoor 2007
Postcode: 3605 LA



op zoek naar gerelateerd: Pearl Goes, Pearl Heerlen, Pearl Zutphen, Pearl Rijssen, Pearl Emmeloord, Pearle afspraak verplicht, Pearle Woerden, Pearle Roermond
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eye Wish Opticiens Eye Wish Opticiens 57 meter Wat een feestje om hier weer een bril te kopen! En wat een heerlijke ontspannen sfeer...
Hans Anders Hans Anders 88 meter De foto’s “Van de eigenaar “ zijn niet van dit filiaal, daar zijn ze niet vrolijk en ...
Recensies
Goed advies gekregen over een gebroken veer. Kon het repareren tegen een redelijke prijs of vervangen. Zoals altijd is de bril weer schoon en net nieuw!
Zeer tevreden, behulpzaam en vriendelijk personeel. Goed advies over mijn nieuwe bril. Goede service en uitleg.
Wat een slechte winkel. Geweest voor een lensmeting, alles opgemeten, de sterkte van de lenzen zou worden aangepast en zouden wordt thuis gestuurd. Na 2 weken nog niks ontvangen, naar de winkel, daar kon de medewerker geen wijs worden van notities die waren gemaakt, ik zou 2 dagen later door de opticien worden terug gebeld. Uiteindelijk zelf maar weer gebeld, was meneer alles van de meting vergeten te noteren!!! Maar ik wist het nog wel, dus alles wat hij heeft gedaan moest hij van mij horen. Er toch nog uitgekomen, hij heeft alles aangepast en de lenzen zouden thuis worden gestuurd. Na 2 weken nog niks ontvangen, ik gebeld met de lens service van pearle, was er niks aangepast!!! naar winkel om een klacht in te dienen, helaas was die meneer er niet, rustig mijn klacht gedaan bij een collega, die kon alleen maar uitbrengen, Tja, ik was er niet bij, Ja, maar ik was er niet bij. Ze heeft me niet een keer aangekeken en stond alleen maar de typen. Zeer slechte ervaring en zeer slechte klachtafhandeling!! Ik heb me meteen uit het klantenbestand laten halen.
Mijn multifocale nieuwe bril zat niet echt lekker. Deze was elders gekocht en zat gekneld achter mijn rechter oor. Bij deze Pearl winkel hebben ze mij goed en vriendelijk geholpen. De bril werd terplekke goed afgesteld en ik ging vervolgens als een tevreden klant bezoeker de deur uit. Een pluim. Dit bezoek was op Vrijdag 10/03/23.
Zeer slechte service. Van klantvriendelijkheid hebben ze nog nooit gehoord. Iets fatsoenlijk in systeem vastleggen kan men ook niet. Bij indienen klachten wijst men naar collega ipv je klacht serieus aan te horen. Deze slechte service is niet wat ik van Pearl gewend ben en echt specifiek bij dit filiaal hoort. Ik kom hier in ieder geval niet meer.
Vanmorgen in de zaak geweest voor controle,een verademing voor de manier je word geholpen,vriendelijk,professioneel, en met alle aandacht.prima adres,een eerste klas opticien. Gr chiel v Kuilenburg.
Afspraak gemaakt voor een oogmeting en nieuwe brillen uitzoeken. Vervolgens was de bril niet leverbaar die ik wilde en had gepast , dat kan natuurlijk alleen was die bril wel op de Pearle site beschikbaar. Ik stelde voor de bril dan zelf te bestellen waar mevr bij zat en had daarvoor de uitslagen van de oogmeting nodig. Alleen die wou mevr niet geven ! Terwijl ik de bril dus alsnog bij pearle wou bestellen. En ook nog is de oogmeting resultaten nodig had voor de oogarts mevr raden aan een afspraak te maken ivm hoge oogdruk . En als afsluiter was ook nog is me tijd om! Wat een waardeloze zaak en service.
Wat ben ik blij met mijn nieuwe bril! Na een gratis gedegen oogmeting bij Pearle gedaan door een beeldschone en vakkundige jongedame kreeg ik onverwacht een heel nuttig advies over de glazen. Ik ben iemand, die het allemaal zelf wel denkt te weten, maar bij Pearle hebben ze mij aangenaam verrast met hun vakkundigheid en klantvriendelijkheid. De kosten vielen mij alles mee en ik heb een uitstekende klantervaring bij Pearle: men is daar waardig, vaardig en aardig.
Ik wil Pearle fictief een warme douche aanbieden. Na aanschaf volledige nieuwe bril kreeg ik na 3 weken een medische ingreep aan mijn oog. Na herstel was de nieuwe bril niet meer toereikend. Van de zorgverzekeraar kreeg ik niets meer vergoed maar via Pearle kreeg ik nieuwe glazen met zeer grote coulanche een fikse korting. Alhoewel ze dit niet hoeven te doen is mijn dank zeer groot en verdienen mij als blijvende klant.
Uitstekend geholpen, kwam wat eerder dan mijn afspraak en kon toch geholpen worden. Nora heeft mij zeer deskundig, professioneel en rustig geholpen. Topper! Zeer tevreden tot zover
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid