facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Peanutsmarketing

Peanutsmarketing

Info

Zorg dat jouw sales en leadgeneratie Peanuts wordt!

Sales en leadgeneratie door middel van online marketing. Maar wat houdt sales en leadgeneratie nu eigenlijk in? Het betekent nieuwe klanten werven en meer omzet realiseren bij je huidige klanten.



"Sales en leadgeneratie door middel van online marketing. Maar wat houdt sales en leadgeneratie nu eigenlijk in? Het betekent nieuwe klanten werven en meer omzet realiseren bij je huidige klanten. Peanuts Marketing biedt jou als ondernemer de mogelijkheid te groeien door sales en leadgeneratie te koppelen aan online marketing. Wij brengen structuur, omzetgroei en schaalbaarheid binnen jouw onderneming."
Adres:
Telefoonnummer: 0640329519
Stad: Eindhoven


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
bIHSHIq bIHSHIq 3 km Highly personalized Marketing & Communications Solutions from strategy to implementat...
Team LEWIS Global Team LEWIS Global 5 km We zijn een volledig geïntegreerd bureau, en dat merk je in alles wat we doen. We ont...
qulp marketing qulp marketing 6 km The quality lead provider
Iconichifi Iconichifi 8 km Iconichifi is a Creative Music Agency providing pr in any form for artists, producers...
The Marketing Lab The Marketing Lab 9 km Professionele kennis + oprecht meedenken = een geweldige samenwerking!
Partum Projects Partum Projects 10 km Wij zijn een marketing -en communicatiebedrijf dat bestaat uit 9 studenten van het Su...
Recensies
Kayleigh verzorgd interessante en gelijk toepasbare trainingen. De combinatie tussen theorie en praktijk heb ik hierbij als prettig ervaren. Kayleigh geeft de trainingen met veel enthousiasme!
Een fijne, leerzame training waarbij de theorie meteen toegepast kan worden in praktijk!
Peanuts heeft echt verstand van online marketing. Bovendien is het heel prettig werken: vlot, persoonlijk en to the point.
Leerzame training met veel ruimte om vragen te stellen. Kayleigh verteld het duidelijk en ook de inhoud van de training is top! De combinatie van luisteren en doen is heel fijn. Veel geleerd!
Veel geleerd van de training. Duidelijke informatie welke vol enthousiasme wordt gebracht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid