facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Peachful Bruidsboutique

Peachful Bruidsboutique

Info

Peachful bruidsboutique is een familiebedrijf opgericht door Steph, Ivy en Manon.



"Wij kijken er naar uit om je welkom te heten in onze gezellige bruidswinkel in Beverwijk voor het uitzoeken van jouw droom van een bruidsjurk. Peachful is de plek 'where magic happens'. Nieuwsgierig naar ons familiebedrijf? Maak gewoon een afspraak, zodat wij je kunnen helpen met jouw ontdekkingsreis naar de perfecte trouwjurk.Met meer dan 500 trouwjurken in onze boutique en in voorraad bieden wij jou veel keuze in stijl en maten. We laten je ook graag kennis maken met onze juweeltjes van Madi Lane en Olvi's. Weet jij al dat wij de enige Diamond Retailer van Madi Lane in Nederland zijn. Bij Peachful hangt dus een grote collectie. Natuurlijk vindt je bij ons ook jurken van vele andere merken, zoals Modeca en Tres Chic en andere merken."
Adres: Zeestraat 44 bene, 1942AR Beverwijk
Telefoonnummer: 0251-295038
Stad: Beverwijk
Route: Zeestraat 44 bene
Postcode: 1942AR



op zoek naar gerelateerd: Bruidsboetiek, Just Say Yes Beverwijk, Trouwjurk boetiek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Peachful Bruidsboutique / Het Zaanse Bruidshuis Peachful Bruidsboutique / Het Zaanse Bruidsh... 0 meter Wat een geweldige mensen en geweldige ervaring. Een absolute aanrader!!
Recensies
Gisteren, na een wat mindere ervaring bij een andere bruidszaak, bij Peachful geweest. Werden vriendelijk ontvangen en kregen iets te drinken aangeboden. Na aantal vragen over mijn bruiloft en verloofde samen met de verkoopster langs de rekken gegaan en aantal mooie jurken uitgekozen. Na meerdere jurken passen die het net niet helemaal waren, een jurk gepast die zij mij aanraden. Nooit verwacht dat dit mijn jurk zou worden. Na het JA moment geproost met bubbels en de bestelling rond gemaakt. Ik durf met zekerheid te zeggen dat zonder de goede hulp, ik mijn jurk niet had gevonden gister. Er hing een rustige sfeer en ik kon eerlijk mijn mening vertellen en hier werd gelijk iets mee gedaan. Dank jullie wel voor deze mooie ervaring! Peachful bruidsboutique vind ik zeker een aanrader!
Slechte ervaring opgedaan met deze bruidszaak. Ik heb een jurk op de zwarte markt gekocht waar ik helemaal verliefd op ben. Echter ben ik over 1 klein ding niet tevreden en wilde ik dat graag door een officiële bruidszaakcoupeuse laten aanpassen, dus won ik advies in bij het Zaanse Bruidshuis. In plaats van dat ik over slechts dat ene ding advies kreeg, waar ik om vroeg, werd mijn jurk compleet negatief beschreven wat er allemaal wel niet mis mee zou zijn en hoeveel werk dat wel niet zou zijn als ik dat zou laten aanpassen. Dit was niet waar ik om vroeg. Ik vroeg om advies of het mogelijk was, en zoja hoe duur het zou zijn, om de lusjes in mijn corset te laten vervangen zodat er ipv een wat slordig uitziend touwtje, een officieel lint doorheen zou passen, zoals je ziet bij de meeste trouwjurken. Het lint had ik al gekocht, schijnbaar bij hun webshop waar ik later dus pas achterkwam, en deze wilde ik retourneren. Aangezien ik zelf in Zaanstad woonde wilde ik deze in de winkel zelf langsbrengen. Echter zou het alleen kunnen via aangetekende briefpost, wat mij 8.25 zou kosten als klant. Gelukkig heb ik nu wel een bruidszaak gevonden die bereid is om zonder gelijk vol oordelen over mijn jurk, mij te helpen en te adviseren en zo nodig aan te passen. Screenshots van het gesprek tussen deze bruidszaak en mij heb ik als bewijs.
Hier de verlovingsring gekocht. Was voor mij een helse zoektocht en ik heb in totaal 12 juweliers gehad. Uiteindelijk ben ik bij het Zaanse bruidshuis gekomen. Hier werd ik super fijn ontvangen door Danielle. Zij heeft mij heel erg goed geholpen en gaf mij een vertrouwd gevoel. Ze dacht goed met mij mee en wist door goede vragen te stellen in te schatten wat voor ons zou passen qua ring. Daarnaast heeft zij mij ook heel erg geholpen om het aanzoek voor te bereiden. Ik kan iedereen aanraden om tijdens je zoektocht hier even binnen te stappen en in gesprek te gaan. Echt een top bedrijf!
Dezelfde ervaring als mw. Van Leeuwen vorig jaar. De webshop en afhandeling van online klanten heeft minder prioriteit. E-mails lijken niet aan te komen, zowel die van mij niet als volgens hun zeggen van hen naar mij. Ik had een bolero gekocht, maar ik kreeg maar geen verzendbevestiging. Na 2 weken gebeld en ik zou teruggebeld worden. In plaats daarvan een Whatsapp bericht prima alternatief, er was volgens hen een mail gestuurd met vragen over de maat, maar deze nooit ontvangen. Na het Whatsapp contact had ik de bolero snel binnen. Helaas paste deze toch niet. Via mail om het retournummer gevraagd, en deze na een paar dagen ontvangen. Daarna redelijk vlot een grotere maat ontvangen. Maar ook deze paste niet. Opnieuw een retournummer per mail gevraagd, maar geen reactie. Na 6 dagen via Whatsapp contact gezocht, daar direct een reactie op dus retour gestuurd. Dit is nu 3 weken geleden, via track&trace gezien dat ze hem ontvangen hebben, maar nog geen terugbetaling. Via Whatsapp wordt ook niet meer gereageerd. Ik wil gewoon mijn geld terug... Ze zijn dus erg moeilijk te bereiken en ondanks goede service als er contact is, vind ik het ontbreken van het contact toch wel zwaarwegend. Ik zou niet snel adviseren om online te bestellen bij ze.
Op 20-2 via website womenwants een ketting gekocht, op 23-2 een verkeerde geleverd gekregen en direct voor retour aangemeld conform hun procedure. Hier tevens telefonisch contact over gehad. Op 24-2 laten weten de aankoop te annuleren. Vervolgens blijkt communicatie per email een ramp. Al hun aangegeven emailadressen gebruikt, maar geen reactie. Pas op 9 maart iets vernomen, echter geen antwoorden op mijn vragen aangaande retour, annuleren aankoop en terugbetaling. Pakje op 7 maart geretourneerd, deze is op 8 maart bij hen retour bezorgd volgens Post NL track trace. Op 21 maart een tweede keer gebeld. Sonja zou Daniella vragen om mij terug te bellen, maar ik ben niet teruggebeld. Op 24 maart een email gestuurd met verzoek mijn kosten alsnog zsm te betalen. Hierop de volgende dag antwoord ontvangen met excuses dat het zo gelopen is vanwege de drukte en dat dit verbeterd zal worden. Aankoopbedrag, retour- en leveringskosten zijn op 27 maart aan mij terugbetaald. Met grote vertraging en na de nodige moeite is het uiteindelijk toch netjes afgehandeld.
Super leuke winkel, ik heb hier mijn droomjurk gevonden. Bij de eerst afspraak was ik meteen geslaagd voor mijn jurk. Wij zijn ook geslaagd voor de trouwringen en Tom is geslaagd voor het pak. Ik kan deze winkel iedereen aanraden.
Afgelopen dinsdag bij deze bruidswinkel geweest. De eigenaresse luistert naar wat je wil en wat je budget is. Op deze manier worden er ook geen jurken getoond, die je niet wil of kan betalen. Goed advies, je krijgt meteen een bh en schoenen aan. Hierdoor krijg je meteen het juiste beeld. Een hele positieve ervaring.
Fijn geholpen, Eigenaresse is heel geduldig en zorgt er voor dat je je thuis voelt. We hebben hier hele mooie trouwringen gekocht en voor een mooie prijs. Leuke gesprekken gevoerd.
Peachful Bruidboutique: absoluut een aanrader! Het begon al goed bij het eerste telefoontje: ik werd hartelijk uitgenodigd om te komen passen en kon gelijk terecht op het moment dat ik graag wilde. Toen we aankwamen werden we vriendelijk onthaald, voorzien van wat drinken en kregen we een duidelijke, heldere uitleg over hoe de middag eruit zou zien. Er werd uitgebreid de tijd en de moeite genomen om mij te helpen bij het kiezen en passen van de jurken. Daarnaast was er oog voor wat ik graag wilde en konden al mijn vragen beantwoordt worden. Het was een hele leuke, ontspannen middag die bekroond werd met het vinden van mijn trouwjurk! Heel erg bedankt!
Erg fijne zaak. Heel vriendelijk en behulpzaam en staan overal voor open. Ik heb twee keer een gezellige en fijne passessie gehad. Tijdens de eerste passessie vorig jaar kon ik nog niet de juiste jurk vinden. De zaak was op dat moment nog wat kleiner. Een tweede keer teruggekomen, aangezien de eerste keer zo goed bevallen was. Collectie is flink uitgebreid en voor iedereen wat wils. En het was meteen raak bij de eerste jurk! Ze hebben er een prachtige zaak van gemaakt. De pasruimte is ruim en ziet er goed uit, met veel privacy. Top, bedankt voor jullie geduld en tijd!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid