facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pe's creations

Pe's creations

Info

Gezellige site met zelfgemaakte schilderijen, vilt, haaksels, en andere creatieve dingen.

Adres: Landgraaf
Stad: Landgraaf


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ipomal Galerie Ipomal Galerie 835 meter Verrassend Keramiek en kleurrijke schilderijen, smaakvol ingerichte galerie, uiterst ...
Recensies
Verse groenten en fruit en salades. Snelle en goede bediening ! Parkeren voor de deur. Oh ja, ook de loempia met kip en groene is een echte aanrader.
Een leuke kleine boerderijwinkel met veel vers gemaakte salades en vleesproducten. En ook groente, fruit en yoghurt.
Prima producten, heerlijke salades maar wat een ongeïnteresseerde verkoopster. Een nogal flinke jongedame met bril, ze toont totaal geen interesse, is erg traag, pakt vaak het verkeerde en niet vooruit te branden, zelfs niet wanneer de winkel vol staat. Daarnaast kan er geen lachje van af en helemaal geen goedendag. Zeker in deze tijd is klantvriendelijkheid belangrijk, probeer vaste klanten te houden en niet met zulk gedrag weg te jagen.
Een heel fijn winkeltje. Als je echte verse groente en fruit of zelfs eieren wilt moet je echt daarheen!
Alles heel mooi verzorgd, en super lekkere eitjes...
Vooral bekend van de aardbeien van eigen land, maar ook de rest van het jaar veel groente en fruit tegen redelijke prijzen. verder een uitgebreide saladebar en vrije uitloopeieren van eigen kippen.
Haal al jaren hier vooral de eitjes , deze zijn er in veel verschillende maten en zijn superlekker. Vandaag hadden ze weer "pölleeikes " eitjes van jonge kippen die superlekker zijn.
Voor het eerst even wezen kijken. Zag klein netjes en overzichtelijk uit. Hadden helaas geen tijd. Maar ga zeker er heen voor verse groente en dergelijke
Mooie boerderijwinkel, leuke sfeer, mooie verse producten
Leuk vriendelijk personeel en goede producten. Als je lekkere huisgemaakte salades wil hebben, dan is dit het juiste adres.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid