facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PCO Kennis

Info

Project Control Online is al meer dan 25 jaar de kennisspecialist voor advies en opleidingen op het gebied van sturen en beheersen van projecten.

Geschiedenis

PCO Kennis is dé kennisspecialist voor opleidingen en trainingen op het gebied van sturen en beheersen van projecten. Vanuit een uniek meervoudig perspectief (bedrijfskundig en financieel) schenken wij in onze opleidingen en trainingen aandacht aan het dynamische en weerbarstige gedrag van projecten in relatie tot de rest van de organisatie.

Het uitgangspunt van al onze opleidingen en trainingen is: theorie met een duidelijke koppeling naar de praktijk die toepasbaar is binnen uw organisatie.

Adres: Fonteinkruid 6b, 3931 WX Woudenberg
Telefoonnummer: 0337501501
Stad: Woudenberg
Route: Fonteinkruid 6b
Postcode: 3931 WX



op zoek naar gerelateerd: Register Project Controller, Post-HBO Project Control, RPC register, RPC titel, Project Management Ondersteuner opleiding, Opleiding projectondersteuner
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rebel Opleiding en Advies Rebel Opleiding en Advies 38 meter Ik heb goede ervaring met Rebel Opleiding en Advies. Tijdens de gesprekken met Dirk l...
Educenter Opleidingen Educenter Opleidingen 3 km Mooi bedrijf met een sociaal hart en ambities.
Recensies
Ik vond het een leerzame opleiding. Vooral de verschillende ervaren docenten en de interactie tijdens de lessen. Ik vond het jammer dat halverwege de opleiding de lessen online aangeboden werden i.v.m. COVID-19, maar ondanks dat het online was, was het goed te volgen.
De opleiding heeft mij heel veel theoretische handvatten geboden die ik goed kan toepassen in de dagelijkse praktijk. Erg fijn om zo nu en dan nog eens de syllabus erbij te pakken om mijn kennis op te frissen!
Zeer geslaagde opleiding die in deze tijd online gegeven werd. De informatie en vele voorbeelden waren direct toepasbaar/herkenbaar in mijn functie als secretaresse/project ondersteuner. Deze opleiding gaf mij een basis en inzicht in waar ik mij nog meer in wil verdiepen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid