facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pcextreme

Adres: Gyroscoopwg 140 , Amsterdam 1042 AZ, NL
Telefoonnummer: 020 506 0110
Stad: Amsterdam
Route: Gyroscoopwg 140
Postcode: 1042 AZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wido DH Wido DH 0 meter
Tim Extreme Tim Extreme 0 meter
@Home Benelux @Home Benelux 134 meter
Pins Pins 528 meter
Calyx Internet Calyx Internet 528 meter
Apcare Online Apcare Online 528 meter
Icmc Hosting Icmc Hosting 528 meter
Pins Group Pins Group 528 meter
Icmc Icmc 528 meter
Apcare Apcare 528 meter
Widexs Widexs 702 meter
Webex Worldwide Webex Worldwide 716 meter
Sstar Sstar 716 meter
Wireless Audio Ip Wireless Audio Ip 716 meter
Denit Internetservices Denit Internetservices 728 meter Als je op zoek bent naar een cloud partner ben je hier aan het juiste adres. Partneri...
Recensies
Na wat strubbelingen van mijn kant heb ik de helpdesk gecontact. Ze hebben me na wat over-en-weer chatten erg goed kunnen helpen. Wat mij enkele uren had gekost, en veel zoekwerk, doen zij in 10-15 minuten. Samen kwamen we op iets meer dan een half uur. Dat is dus dikke winst. Ik weet nu dat de hulp die ik vroeg niet geheel binnen de dienst valt, dus dat was extra service. En dat is altijd erg fijn.
Hoi , Ik had een probleem, ik kreeg een factuur die, dacht ik qua bedrag niet kon kloppen omdat dat vorig jaar 2018 maar de helft was. Mijn eerste gedachte was nepmail. Verder vond ik geen telefoonnummer, dat werkte. De enige manier om te communiceren was Chatten. Iets wat ik niet graag doe omdat mijn type vaardigheid dan te kort schiet. Ik heb liever een menselijke stem. Jeroen heeft al chatten me op het goede pad gezet, en met zijn hulp is het probleem van niet kunnen inloggen omdat het emailadres niet meer bestaat, opgelost. Even een paar tips in de goede richting en het was geregeld. Dankjewel. Ik kan weer vooruit. Met vriendelijke Groet René
Ik kan me niet eens heugen hoe lang ik al klant ben bij PC Extreme. Heb vrijwel nooit geen problemen gehad. Als ik door mijn eigen onkundigheid ergens niet uitkwam, was er altijd wel een vriendelijke medewerker die me vakkundig heeft geholpen. Duidelijk en snel. Deze service bieden ze al sinds het begin van PC Extreme. De service is altijd van hoge kwaliteit geweest.
Altijd erg tevreden geweest en waren goed bereikbaar, maar blijkbaar willen ze nu niet meer bereikbaar zijn geen telefoonnummer meer, geen mails beantwoorden, en als je ze wel belt dan krijg je een bandje dat ze telefonisch niet meer bereikbaar zijn, PC EXTREME je doet nu wel de naam eer aan EXTREME BANG VOOR KLANTEN OF EEN PERSOONLIJK GESPREK. doe weer ff normaal en en wees weer klant vriendelijk, je verschuilen achter een mail formulier is niet meer van deze tijd. open transparant en bereikbaar zijn is helaas niet meer van toepassing bij jullie, en antwoord op je vraag krijgen ook niet meer blijkbaar.
Ik had in het verre verleden toen ik nog <18 was een gratis webhosting static, echter kreeg ik begin dit jaar een e-mail op een oud e-mailadres dat deze dienst naar een nieuw platform omgezet zou worden en dat ik hiervoor moes betalen. Ik een e-mail gestuurd en telefonisch ook gemeld dat ik dit niet wil en op wil zeggen. Zou worden geregeld en met verschillende medewerkers gesproken uit zekerheid echter ontvang ik deze maand bijna half jaar later een SMS van DAS Incasso dat er een vordering is.
Telkens als ik contact heb met PCextreme zoals vragen over instellen account op desktop/telefoon, remigreren websites, activeren accounts enz., is mijn ervaring dat ze altijd meedenken en met een oplossing komen. Het lukte nu niet om te verbinden met de server via FileZilla. De medewerker vraagt een aantal zaken en uiteindelijk lukt het om in te loggen. Zelfs WordPress had hij al klaargezet uiteraard na mijn toestemming. Al 10 jaar een tevreden klant bij PCextreme en ik denk ook niet aan overstappen naar een andere provider!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid