facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PC Rolin Helpdesk

PC Rolin Helpdesk

Info

Computer Service Centrum. Jouw eigen helpdesk
We helpen je graag, dan kun je weer vooruit.

Geschiedenis

Wij leveren nieuwe computers & laptops. Ook verlenen we onderhoud en reparatie op alle computers en laptops. U kunt gebruik maken van een leencomputer tijdens de reparatie.
Met een “Service abonnement” heeft u periodiek onderhoud, snelle hulp bij calamiteit en maakt u gebruik van diverse extra service van PC Rolin'.
Bent u nieuw met computers of met een bepaald programma, dan maken wij u er wegwijs in tijdens een training of cursus aan huis of bij ons op kantoor.
Daarnaast is het mogelijk om, goedkoop, een leuke website te laten ontwikkelen middels de “Folder Online Pakketten”.



"PC Rolin biedt snelle en vakkundige computerhulp. Wij zijn een Brabants familiebedrijf met meer als 10 jaar ervaring op het gebied van onderhoud en reparatie van computers en laptops. Of je nu advies van een helpdesk zoekt of periodiek onderhoud wilt, bij ons vind je de juiste computerhulp.Een computer bedrijf wat met je meedenkt, je dingen leert en je altijd zo snel mogelijk probeert te helpen."
Adres: Brugstraat 47, 5382 JC Vinkel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 073 8512083
Stad: Vinkel
Route: Brugstraat 47
Postcode: 5382 JC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Uurtarief computer reparatie, Offerte laptop aanvragen, Computer abonnement
Recensies
Prima informatie en uitleg voorafgaand aan de aankoop van onze nieuwe computer en laptop. PC Rolin neemt tijd voor. Dwingt je niet in een bepaalde aankooprichting. De prijs- en qualiteits-verhouding is prima. Afspraken zijn voor 100% nagekomen. Kortom complimenten onzerzijds.
Een nieuwe laptop gekocht. Vooraf duidelijke info over wat de beste keus zou zijn. Alle gegevens overzetten van vaste computer naar de laptop, kost ongeveer 2 dagen. En alles staat op dezelfde plek. Ik hoef niet te zoeken waar mijn foto's en documenten zijn gebleven. Alles 1 op 1 over gezet. Heel fijn. Alles werkt perfect.
Een nieuwe laptop gekocht bij PC Rolin en ze hebben alles overgezet van mijn oude laptop. En het werkt allemaal! Superblij mee!! Dank jullie wel voor het ontzorgen! Wat een fijn bedrijf! Groetjes, Jeanette
Erg snelle en goede hulp! In de ochtend hadden we mijn laptop die met geen mogelijkheid meer aan te krijgen was naar pc rolin gebracht, en in de avond was alles alweer gemaakt.
Een prima bedrijf. We hadden geen afspraak, maar ze namen toch de tijd voor ons. Duidelijke en goede uitleg. Zeker ook voor mensen, die minder in de PC-wereld zijn ingeburgerd een aanrader. Deze review is niet gekocht, maar hartstikke echt. Ik adviseer dit bedrijf met name ook omdat het een klein bedrijf is waar je nog gewoon contact hebt met de eigenaren. Onze aankopen doen we zoveel als mogelijk bij kleinere ondernemers en niks via ... com. Groetjes Miriam en Hans
Ben heel tevreden over PC Rolin. Ze hebben voor ons een oude telefoon naar nieuwe overgezet, ook met pc's. Goede uitleg, goed advies, heel vriendelijke mensen met humor vinden wij ook belangrijk en ook de service daarna is dik in orde!
Erg vriendelijk en klantgericht. Keuze was snel gemaakt bij het kopen van mijn nieuwe Laptop. Een iets goedkopere concurrent gaf me bij langer na niet de info die ik nodig had. Bovendien ook door vrienden gewezen op fijne service van PC Rolin. Daar betaal ik graag een klein beetje extra voor.
Goed advies, vlot geholpen.
Voor de eerste keer dat ik met deze reparateur te maken heb gehad. En vanaf het eerste contact had ik er al een vertrouwd gevoel bij. Antwoorden snel, geven goed advies en denken mee, goede en zeer vriendelijke service. Ik ga niet meer op zoek naar een andere reparateur. Zeker aan te bevelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid