facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PC reset

PC reset

Info

PC reset repareert en onderhoud computers/laptops en mobiel/tablets. Wij leveren onze diensten bij u aan huis. Dit alles voor een lage en duidelijke prijs!

Geschiedenis

Wij vinden het belangrijk om klanten snel te helpen. Is uw computer traag, of loopt hij vast of misschien last van een virus? Wij komen naar u en maken de computer ter plekke. Dit scheelt veel frustratie, omdat u de computer niet hoeft weg te brengen en dagen kwijt bent aan reparaties. Wij komen altijd naar u toe!

U kunt eventueel bepalen of de computer bij u thuis gerepareerd wordt, zodat u de computer dan weer snel kunt gebruiken of dat u de computer meegeeft aan onze reparateurs. Dan zullen wij ook geen arbeidsuren in rekening brengen maar doen wij er wel wat langer over. U heeft de kosten zelf in de hand.

Heeft u vragen? Of heeft u een probleem? Dan helpen wij u graag telefonisch(0631995896) of via onze mail service([email protected])
Of bezoek onze website www.pcreset.nl



"Wij repareren en onderhouden alle merken computers en laptops voor de laagste prijzen. Snelle en betaalbare computerhulp bij u aan huis. Maak een afspraak of bekijk onze website voor meer informatie. Is uw computer traag? Wilt u uw computer beter beschermen? Trage wifi sneller maken? Kijk niet verder en maak bij ons een afspraak. Tarieven van slechts €8,50 per kwartier!"
Adres: Wipmolen 2, 4133GG Vianen
Telefoonnummer: 0631995896
Stad: Vianen
Route: Wipmolen 2
Postcode: 4133GG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00
Zondag: 09:00 - 21:00

Recensies
Een Fijn computerhulp bureautje. Heb Tommy al jaren aan huis of via teamviewer. Het heet PCreset in Hoef en Haag. Ben heel tevreden hiermee. Geen lange wachttijd om geholpen te worden. En niet duur!!
Laptop een nacht buiten laten liggen met regen. Geluk gehad maar ook heel blij met PC reset. Snelle service, niet duur en vriendelijk. Dezelfde dag alles geregeld. Ik zou deze plek aanraden!
We zijn heel tevreden met de hulp van PC reset, snel en goed geholpen. Het is zo fijn als een PC/laptop doet wat hij moet doen en daar zorgt PC reset voor!
Al jaren trouwe klant bij PC Reset. Tommy is zeer professioneel, weet ieder probleem op te lossen en denkt met je mee als je een nieuwe hard- of software nodig hebt.
Een snelle service met vriendelijke en mensen mer verstand van zaken. Groet Peter Huigen
Door mijn pech met computers en de geweldige service bij PC reset ben ik hier kind aan huis. De ophaal- en afleverservice zorgt ervoor dat je met minimale inspanning en weinig verlies van tijd snel weer aan de slag kan met je pc. Bedankt Tommy!
1,5 uur voor afspraak een verzoek krijgen tot verplaatsing omdat anders heen en weer gereden moet worden. Dit was voor mij niet mogelijk. Vervolgens sms contact over verplaatsing en ineens een mail met een bevestiging van annulering. Het bleek dus verplaatsen of annuleren. Was fijn geweest als dat gemeld was. Ik heb 1 voorstel gekregen, dag later tussen 5 en 6. Ik had een afspraak gemaakt om 7 uur en dat is niet voor niks. Als dit dan de enige keus is dan is dat teleurstellend. Medewerker heeft eerst geprobeerd te bellen, echter ik kon de telefoon niet opnemen. Vervolgens in geen enkele sms zijn naam genoemd. In een buitendienst functie zou ik wat anders verwachten. In dit geval komt van annulering/uitstel afstel. Er zijn allicht bijzondere omstandigheden van invloed, maar ik voel me als klant niet netjes behandeld. Update naar aanleiding van reactie: De aangeboden geste wordt op prijs gesteld, de nazorg en klantgerichtheid naar aanleiding van de ontstane situatie is mijns inziens in ieder geval goed. Ik maak er echter geen gebruik van, ik heb reeds een andere oplossing gekozen. Toch bedankt.
Ik ben door PC reset prima geholpen. Ze reageren snel, zijn vooraf duidelijk over risico's van de handelingen die ze moeten doen en overleggen gedurende de reparatie als dat nodig is. Ik was verder erg tevreden over wat er uiteindelijk in rekening is gebracht. En, in deze tijd ook niet onbelangrijk: de medewerker die de laptops ophaalde reinigde direct na aankomst, naast zijn auto, grondig zijn handen voordat hij aanbelde. Wat mij betreft een absolute aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid