facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PC Patrol

PC Patrol

Info

Hulp nodig bij het navigeren op de digitale snelweg? Overweldigd door de mogelijkheden omtrent het aanschaffen van webhosting en domeinnamen? Wij helpen u verder!

Geschiedenis

Hulp nodig bij het navigeren op de digitale snelweg? Overweldigd door de mogelijkheden omtrent het aanschaffen van webhosting en domeinnamen? Op zoek naar een betrouwbaar digitaal thuis voor uw bedrijf? WIJ HEBBEN DE OPLOSSING Bij PC Patrol maken we technische oplossingen. Dit doen we door ondersteuning te bieden waarmee we onze klanten het gevoel geven dat hun product ook daadwerkelijk ons product is. Of het nu gaat om Hosting, Office 365 of een gaaf idee om te gieten in een goed werkende applicatie. Bij PC Patrol bieden we de kans om los te gaan op de meest geavanceerde set-ups.

Adres: Dagpauwoog 9, 5711 ND Someren
Telefoonnummer: +31 6 11886301
Stad: Someren
Route: Dagpauwoog 9
Postcode: 5711 ND


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SmartKey Guard SmartKey Guard 253 meter SmartKey Guard. Dé Beveiliging voor jouw slimme sleutel (smart key).
CBDsense CBDsense 771 meter Great products. Super customer service. I received a handwritten note with my order. ...
Recensies
PC Patrol is een professioneel bedrijf dat goed bereikbaar is en je zo snel mogelijk helpt als er wat is met de website. Ze zijn klantvriendelijk en begrijpen wat je wilt als er wat moet veranderen aan de website.
Ik ken Chris al een aantal jaren, eerst zakelijk en later ook met mijn prive pc. Chris reageert erg snel en lost mogelijke problemen snel op, echt een aanrader. Ga zo door Chris
Super service! Ik had wat problemen met mijn laptop en Chris heeft mij direct goed geholpen. Op afstand kan hij mijn laptop overnemen en alles weer laten werken zoals het moet. Goed in zijn communicatie en reageert snel op vragen. Top!!
Ik ben overgestapt van Siteground naar PC Patrol Hosting. Dit omdat zij een snelle en goedkopere service aanbieden. Ook kan ik met al mijn vragen bij hen terecht. Top service!
Altijd goede service en snelle reactie. Helemaal tevreden!
Chris reageert altijd heel snel op mijn vragen en komt met gepaste oplossingen! Kortom, klant is koning!
Mijn hosting loopt al jaren via PC Patrol en naar volle tevredenheid.
Meerdere hostingpakketen bij PC Patrol. Altijd goede service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid