facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PB Montage Zeeland

PB Montage Zeeland

Info

Montage van badkamers en keukens. Dát is de specialiteit van PB Montage Zeeland.

Geschiedenis

Sinds november 2007 ben ik (Peter) gestart met mijn bedrijf PB Montage Zeeland. Jarenlang heb ik met veel plezier alleen gewerkt, en sinds begin 2015 is Joart bij mij komen werken.
De specialiteit van PB Montage Zeeland ligt voornamelijk in het monteren van badkamers. Dit begint al met het slopen en eventueel ook afvoeren van de oude badkamer. Alle andere werkzaamheden die hierbij komen kijken, doen we zelf, zodat u één aanspreekpunt heeft. Ook tijdens het monteren is overleg met de klant een ding wat we heel belangrijk vinden, om zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen. Kwaliteit gaat bij ons in alles voorop, zodat u weer jarenlang kunt genieten van uw nieuwe badkamer.
Het is natuurlijk ook mogelijk om uw bestaande badkamer te veranderen door bijvoorbeeld van de bestaande douchebak een inloopdouche te maken, of door de staande toiletpot te vervangen door een inbouwreservoir. We denken op die manier in alles met u mee, van eenvoudig tot exclusief!
Ook met het uitzoeken van sanitair en tegels kunnen we u van dienst zijn.
Verder monteren we ook veel toiletruimtes. Ook hebben we veel ervaring in het leggen van vloeren, zowel natuursteen als keramisch.
Ook het plaatsen van keukens kunnen we tot onze werkzaamheden rekenen, en uw interieur kunnen we compleet maken met stucwerkzaamheden en het aanbrengen van plafonds.



"Geen half werk, maar professioneel!In 2007 zijn wij als PB Montage begonnen. Met name het plaatsen en renoveren van badkamers, maar daarnaast brengen we ook tegelvloeren aan en zorgen we voor een mooie en zorgvuldige afronding van onze werkzaamheden.In de loop der jaren hebben we een aardige klantenkring opgebouwd en plaatsen we hoofdzakelijk badkamers. We leveren geen half werk maar alle werkzaamheden blijven binnen ons bedrijf, zo blijft het voor u als klant overzichtelijk! Wij doen de montage van het eenvoudig opfrissen tot en met een luxe uitstraling van uw badkamer, en alles wat daartussen zit."
Adres:
Telefoonnummer: 06 34343180
Stad: Kapelle


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Jonge Parket De Jonge Parket 930 meter Professioneel bedrijf, echte vakmensen en goeie service!
Recensies
Erg tevreden over gehele gang van zaken. Denken mee, werken precies en schoon. Afwerking keurig en fijne samenwerking.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid