facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pazze e Pizze

Pazze e Pizze

Producten

pizza, pasta, salade, flatbread, taart, wijn, cocktails



"We sell Pizza al Taglia , Pizza from Rome"
Adres: Rabbijn Maarsenplein 7, 2512HJ Den Haag
Telefoonnummer: 0702199604
Stad: The Hague
Route: Rabbijn Maarsenplein 7
Postcode: 2512HJ


Recensies
Ik kom hier regelmatig en was meteen vanaf de eerste keer verkocht! Tip: neem een proefplankje met 5 kleine slices pizza naar keuze! Je mond weet niet wat ie meemaakt! De bodem van de pizza is lekker krokant en op smaak en de toppings zijn echt zalig! Bv aardappel-truffel of zoete aardappel met amandel en ricotta. Ook de suppli soort grote bitterballen gevuld met risotto of lasagna zijn heerlijk!! Ook belangrijk: het personeel is erg vriendelijk en attent. Ik had een keer de pizza met gehaktballetjes en bij het serveren zei de serveerster spontaan: "hee wacht eens, u heeft bijna geen balletjes erop. Dat kan niet hoor, dus ik breng straks een schaaltje met gehaktballetjes!" Klein minpuntje is dat niet al het personeel Nederlands spreekt, maar dat maken ze ruimschoots goed met de uitstekende service en het lekkere eten! Vegetarische menuopties: There are plenty of vegetarian options Kindvriendelijkheid: There's a box with some basic toys and books, plus a blackboard with some crayons
Pizza proeverij gehad. Personeel was vriendelijk. Sommigen spreken Nederlands en een aantal Engels. Hele leuke en knusse tent van binnen! Bij de pizza proeverij krijg je 5 helften van pizza’s die je kunt proeven komt neer op 2,5 slices. Als vegetariër letten wij erop dat extra gelet wordt op hygiëne. Wij kregen korte maar duidelijke instructie over de vegetarische pizza’s. Voordat wij een schone/nieuwe schaar konden vragen, werd al geknipt met de eerder gebruikte schaar dat was wel minder. Uitschieters: pizza pesto, zoete aardappel en margherita. Pizza aubergine is een afknapper, want dit wad erg droog en taai. Champignon vonden wij ook niet smaken. Verder heerlijk buiten gezeten op het terras. Goed gelegen in het centrum van Den Haag.
Heerlijk gegeten! Het restaurant is het meest gericht op mensen die van Pizza houden. Je kan uit een kleine selectie van hele pizza’s kiezen of je kan losse ‘slices’ kiezen van verschillende smaken. Service is snel, duidelijk en vriendelijk. Pluspunt voor de chubby kat die binnen op de bank lag te slapen!
Je kan hier heerlijk eten en zeker met de social deal erg betaalbaar. Enige is dat je de pizza binnen moet uitkiezen, die de dan wel naar je tafel brengen. Snap niet zo goed waarom er de puntjes pizza niet gewoon vanaf de menu kaart rechtstreeks kunnen doorgeven. Maar goed, misschien het concept. Prima tent en kom hier graag nog een keer.
Systeem is niet zo goed, heb een uur gewacht op eten terwijl andere ook gefrustreerde klanten die eerder bestelden wel hun eten kregen. Dan zou je denken, na een uur wachten is het vast lekker, toch? Helaas krijg je dan een stuk harde margarita pizza met stukken zonder mozzarella. Zou ergens anders bestellen.
Oprecht een van de leukere tentjes in Den Haag. Personeel is super vriendelijk, eten is heerlijk. Een zekere aanrader dusEten: 5/5
Wat een GEWELDIG restaurant! Het is er erg gezellig, met leuke lampjes, tof meubilair en zicht op de keuken. Het personeel is bijzonder vriendelijk. Je merkt dat dit een familiezaak is. We aten er met een groep van maar liefst 77 jongeren - Pazze e Pizze had alles tiptop voorbereid. Ze hielden goed rekening met allergieën. De pizza's en het dessert waren heerlijk! Volgens mij hét adres voor een lekker en gezellig avondje uit!
Het is hier zo ongelooflijk sfeervol, en het eten super smaakvol. Leuk concept, zowel afhalen of daar eten echt een aanrader. Thuisbezorgen zou ik niet aanraden, hebben wel vaker problemen met het vinden van bezorgers waardoor het erg lang duurt en dat is zonde van het eten dat dan afkoeld. Randje centrum, goed bereikbaar met de auto q park Vegetarische menuopties: Er zijn heel smaakvolle vegetarische opties zoals de pompoenravioli, heerlijk!
Wat een lekker eten voor een super prijs! En erg leuk decor + super bediening. Love it, new favorite place
Vreselijk lekkere slices plaat pizza's, originele toppings, veel verschillende keuzes. Heel aardige bediening, leuke inrichting, aanrader!Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid