facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Payroll Select Nederland B.V.

Payroll Select Nederland B.V.

Info

Payroll Select is één van de grootste en hardst groeiende payrollbedrijven van Nederland.

Heb je een vraag voor ons? Stuur ons een DM!

Geschiedenis

Payroll Select is één van de grootste payrollbedrijven van Nederland. In 2002 startte Payroll Select als één van de eersten met payrolling en inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een grote speler in de flexmarkt.

Goed werkgeverschap

Met de diensten en services die Payroll Select biedt helpt zij ondernemers en ondernemingen hun werkgeverschap professioneel te organiseren. Door middel van payrolling alsmede aanvullende HR-dienstverlening zorgt Payroll Select voor invulling alsmede professionalisering van goed werkgeverschap bij haar opdrachtgevers

Altijd passende dienstverlening

Payroll Select is geheel ingericht rondom de klantgroepen die we bedienen. Grootzakelijke klanten vragen andere zaken dan een horeca-ondernemer. Onze mensen, processen en ons eigen geautomatiseerde systeem zijn op deze specifieke wensen per branche ingericht. Zo zorgen we ervoor dat de dienstverlening altijd passend is.

We werken zowel voor MKB als grootzakelijke klanten, in diverse branches, zoals onder andere horeca en onderwijs. Ook biedt Payroll Select een volledige backoffice dienstverlening aan uitzendbureaus en andere intermediairs en bieden we freelance payrolling en contracting.

Voor meer informatie kunt u onze Facebookpagina in de gaten houden of onze website www.payrollselect.nl bezoeken.

Adres: Hanzeweg 5, 7418AW Deventer (gemeente)
Telefoonnummer: 0570-850 580
Stad: Deventer
Route: Hanzeweg 5
Postcode: 7418AW


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 20:00
Dinsdag: 08:30 - 20:00
Woensdag: 08:30 - 20:00
Donderdag: 08:30 - 20:00
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Payroll select inloggen, Payroll select contact, Payroll Select vakantiegeld uitbetaling, Payroll select loonstrook, Payroll select jaaropgave, Payroll Select account aanmaken, Payroll select ziekmelden, Pay Select
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pitaal, Pensioen en Inkomen Pitaal, Pensioen en Inkomen 725 meter Pensioenen is een ingewikkelde materie die zonder interne specialisten niet is te beh...
Bigstone Adviesgroep B.V. Bigstone Adviesgroep B.V. 2 km Slechte voorlichting. De onderlinge afstemming tussen Van Bruggen Adviesgroep en Adfi...
Finenzo Deventer Finenzo Deventer 3 km M'n hypotheek heb ik overgesloten voordat de rente ging stijgen. Ik ben goed geholpen...
Recensies
Payroll Select is een en de naam zegt het al een payroll bedrijf. Zij verzorgen voor diverse bedrijven de lonen en de ziekmeldingen. Ze zijn wel streng in de leer. Als je als werknemer niet weet hoe de Ziektemelding werkt dan wordt er direct een ziekte dag afgepakt, zelfs als je maar een paar uur later bent met de ziekmelding. Dat is jammer dat men zich dan verschuilt achter de opdrachtgever. Een beetje coulance zou best kunnen. Je kunt wel merken dat het personeel dat ook lastig vind. Het is een beetje op angst bij het personeel gebaseerd inplaats van het personeel te faciliteren om goed te kunnen functioneren. Het personeel is aardig maar weet niet zo goed hoe hier mee om te gaan.
Een bedrijf die gaat over de uitbetaling, maar nergens verantwoordelijkheid in neemt. Ik moet bij de klantenservice één uur in de wachtrij staan om te kunnen vragen waar het salaris van vorige week blijft. Stel ik vragen, kunnen ze er niks mee want daar gaat een andere afdeling weer over en zou ik worden gemaild? Via Whatsapp krijg ik onprofessionele antwoorden. Overigens krijg ik in week 3 van week 52 losse bedragen 8 euro, 39 euro random gestort. Waar het vandaan komt weten ze zelf ook niet. Loopt niet echt lekker daar!
Werkt voor geen meter! Kan niet inloggen en als ik dan een keer kan in loggen omdat ik een vakantie aanvragen moet doen kan dit ook niet. een en al waardeloos!
Werk je bij een bedrijf waar Payroll Select de salarissen afhandelt? Neem per direct ontslag of regel iets met je werkegever zodat je niks met dit bedrijf te maken hebt! Het is een vervelend en inconsistent bedrijf die op eigen houtje regels veranderd zonder iets te communiceren. En als ze communiceren lijkt het wel alsof je met kleuters praat, zo onprofessioneel zijn ze in de mail en WhatsApp contact. Echt bedroevend.
Wát een slecht bedrijf. Ik heb een reserveringsbriefje ingevuld met vakantieuren omdat ik door corona niet kon werken. Blijkbaar halen ze verlofuren van je ziekteuren af, zonder pardon! Dit staat overigens nergens in de app vermeld. Ik kreeg pas na het invullen een mailtje met de titel "Hoe zit het ook alweer met ziekmelden?", en dáárin staat dat je verlofuren van je ziekteuren af worden gehaald. Lekker dan. En op uitbetaling van ziektegeld moet je 2 weken wachten, vandaar dat ik verlofuren op wilde nemen. Ik heb direct dezelfde dag contact gezocht om te vragen of deze reservering nog een week opgeschoven kon worden met een uitleg van mijn situatie. Kreeg een super kort antwoord terug met "wij mogen je verlof of ziekteuren niet meer aanpassen sorry".. Zeer goedkope manier om over de ruggen van je werknemers minder geld uit te hoeven betalen, Payroll Select!! Overigens is de online omgeving van Payroll Select ook al niks waard. Extreem buggy, alsof ze een goedkope student in hebben gehuurd om 'm te maken :' Echt een schande dat PicNic met dit bedrijf in zee is gegaan. Er zijn zoveel betere opties.
Wat is dit een waardeloos bedrijf. Toen ik in quarantine moest had ik recht op 70% van mijn salaris. Dit heb ik echter nooit gekregen. Volgens de CAO vervielen de wachtdagen die het bedrijf waarvoor ik werk omdat het om een corona gerelateerde ziekmelding ging. Payroll had me dus gewoon 70% van mijn salaris moeten uitbetalen. Daarnaast wordt ik ook regelmatig te laat uitbetaald.
Niet veel te zeggen over payroll, maar ik begrijp echt niet waarom mijn werkgever zo een lui gecodeerd, niet werkend systeem heeft uitgekozen voor alle loonstroken.
Was anderhalve week afwezig omdat ik ziek was en heb mij elke dag netjes ziekgemeld. Nu komen ze ermee dat ik het ook in mijn "persoonlijke wiki" had moeten zetten en krijg dus van anderhalve week niks uitbetaald van mijn AA dagen. En nu proberen ze de schuld af te schuiven op de werkgever
Een andere ramp, naast alle andere rampen wat we hebben in dit land. Golddiggers! Geen toeslagen! Onbereikbaar maar wel goed in geld afpakken!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Payroll Select Nederland B.V. met het openbaar vervoer


Deventer, Gotlandstraat 130 meter
81
Deventer, Gotlandstraat 150 meter
81
Deventer, Hanzeweg 180 meter
57
Deventer, Hanzeweg 200 meter
57
Deventer, Visbystraat 250 meter
7

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid