facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Payroll Company - Payrolling Services

Payroll Company - Payrolling Services

Info

Payroll Company biedt payrolling services voor kleine en grote bedrijven in Nederland. Lage tarieven en optimale service!

Geschiedenis

Payroll Company levert uitsluitend payroll diensten. Dit betekent altijd de hoogste kwaliteit tegen een laag tarief. U bespaart kosten door gebruik te maken van de onze diensten. Geen financiële rompslomp, maar al uw personeelskosten inzichtelijk.

Adres: Navolaan 15-39, 9501 VJ Stadskanaal
Telefoonnummer: 0591 645269
Stad: Stadskanaal
Route: Navolaan 15-39
Postcode: 9501 VJ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Alfa Bewind Alfa Bewind 141 meter Kijk waar je recht op hebt. Is eenmaal de beslissing genomen om je onder bewind te st...
Rabobank Zuid en Oost Groningen Rabobank Zuid en Oost Groningen 656 meter Coöperatieve Rabobank Zuid en Oost Groningen met vestigingen in Musselkanaal, Scheemd...
Kuil Hypotheken en Verzekeringen Kuil Hypotheken en Verzekeringen 832 meter Toegankelijk, vakkundig en eerlijk. Ze zijn makkelijk benaderbaar en vriendelijk. Ze ...
AFD lease AFD lease 921 meter Voor een vast laag maandbedrag rijden in uw bedrijfswagen of privé auto.
Recensies
Via Power Company zijn we aan een leuke nieuwe collega gekomen voor filiaal Sijperda Verhuur Stadskanaal. Heel erg blij mee dat zij de juiste match wisten te vinden. Ik raad Power Company zeker aan.
POWER Company is een fijne partner om mee samen te werken. Altijd een goed advies en veel kennis bij vraagstukken op HRM vlak. Van harte aanbevolen.
Ontzorgen op het gebied van personeel, dat is waar Power Company goed in is. Ik kan het iedereen aanraden die hier zelf geen werk van wil hebben. Ga zo door.
Al jaren besteed ik mijn personeelsdiensten uit aan Power Company en daar ben ik nog altijd heel tevreden mee. Ga zo door!
Fijn om mee samen te werken, goede adviezen en fijne communicatie! Zeker aan te raden.
niets meer of minder dan een koppelbaas!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid