facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Payingit International

Payingit International

Info

We are payroll umbrella company and we do everything regarding international HR services. For our partners, for contractors and entities that are not registered in the Netherlands. We may stand as the employer of record = the formal employer of expats.

Adres: Kabelweg 21, 1014 BA Amsterdam Centrum
Telefoonnummer: +31202252584
Stad: Amsterdam Centrum
Route: Kabelweg 21
Postcode: 1014 BA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Payingit flexportal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Binnen Pinnen Binnen Pinnen 1 km Welkom bij Binnen Pinnen: "Haal geld uit uw muur.", de beste manier om uw overwaarde ...
FinServ FinServ 3 km Door mijn jarenlange ervaring in de administratieve en financiële dienstverlening, ka...
M&G Administraties B.V. M&G Administraties B.V. 5 km "Uw administratie aan ons, Uw bedrijf aan u toevertrouwd"
Klippa Greece Klippa Greece 5 km Η Klippa προσφέρει έξυπνες λύσεις SaaS για διοικητικές διαδικασίες. Απλουστεύει την ε...
Steendracht Steendracht 6 km Steendracht brengt ondernemers bij elkaar. Steendracht koppelt ondernemers met een fi...
Common Fund for Commodities Common Fund for Commodities 6 km The CFC is an autonomous intergovernmental financial institution, established in 1989...
ZK - Administratie en Advies ZK - Administratie en Advies 7 km جاهزون لإعداد أي تقرير ضريبي أو جدوى اقتصادية لأي مشروع وتقديمه للسلطات الضريبية و ال...
Amazing Payroll Amazing Payroll 13 km Consultancy specialized in Dutch and International Payroll
Davilex Software B.V. Davilex Software B.V. 46 km normailitair een prima onderneming met een buitengewoon goede helpdesk, maar nu ruim ...
Recensies
Vanuit Women in Sales/Experts in Balanced Teams hebben wij twee talenten bij Payingit geplaatst. De samenwerking en communicatie verliep goed. Er is veel ruimte gecreëerd om goed op één lijn te komen zodat het echt een team effort was. Payingit is dynamische en sterke werkgever die oog heeft voor potentie en talent.
Wij hebben een goede ervaring met PayingIt. De communicatie is snel en duidelijk. Indien er zich vragen voordoen, zijn zij altijd bereikbaar. Daarnaast denken ze mee hoe een probleem zo snel mogelijk opgelost kan worden en is een oplossing altijd snel gevonden. Soms moeten we zelf achter dingen aan bellen, maar dit komt veelal omdat wij dingen snel geregeld willen hebben. Als we bellen is het dan ook vaak zo opgelost.
Wij werken als intermediair bijna 3 jaar samen met Payingit. Een fijne organisatie die veel zaken uit handen neemt. Ik kan ook altijd rekenen op advies waar nodig. Top!
Payingit is een fijn bedrijf om opdrachten voor uit te voeren. Ik ben de gelukkige die veel van hun opdrachten en klussen in hun nieuwe pand in amsterdam mocht uitvoeren. Altijd vrolijke opgevangen en veel begrip voor de werkzaamheden. Bedankt voor de fijne samenwerking!
Payingit is een fijn bedrijf om opdrachten voor uit te voeren. Hier hebben we vele opdrachten voor vervuld, gezien de intrek in hun nieuwe bedrijfspand in Amsterdam. Van strippen van het pand tot afwerking uitvoeren. En opnieuw bedraden van het Netwerk, Altijd een fijne samenwerking!
Wij werken al geruime tijd met deze club en dit bevalt heel goed. Betrokken en begripvolle medewerkers en dit is exact hoe wij partnership zien. Korte lijnen en snel schakelen!
Super bedrijf om mee samen te werken, erg goede hulp bij het overnemen van de backoffice. Ondanks alles stress die het bij ons met zich mee brengt, ze proberen ze het zo soepel mogelijk te laten verlopen door alle hulp aan te bieden.
Payingit is een super fijne partij om mee samen te werken. Snelle service, fijne mensen. Aanrader als je op zoek bent naar een goede payroll partner.
Superleuke partij waar energieke, gedreven mensen werken. Ervaring opgedaan in een constructieve samenwerking, niet als eindgebruiker - maar wie weet gaat dat ook nog wel n's komen.
Heel erg fijn bedrijf om mee samen te werken. Al een aantal jaar een vaste klant en al veel mooie fotografie projecten mogen doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid