facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paws and Claws

Paws and Claws

Info

Dierenspeciaalzaak, honden & kattentrimsalon.
Onze winkel heeft zich gespecialiseerd in honden en katten.
www.pawsandclaws.nl

Geschiedenis

Dierenspeciaalzaak, honden & katten trimsalon.

Adres: Elzenlaan 6 , Delft 2612 VX, NL
Telefoonnummer: 015 887 1034
ln.swalcdnaswap@tcatnoc
Stad: Delft
Route: Elzenlaan 6
Postcode: 2612 VX


Openingstijden

Maandag: 13:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:00-17:00

Recensies
Hele fijne zaak met een heel ruim assortiment. Geweldige persoonlijke benadering en advies voor mij, maar ook een diervriendelijke benadering naar mijn blaffende vriendin omdat het mandje niet zou kleuren bij de gordijnen. Daarnaast ben ik ook echt zo ontzettend gelukkig en tevreden met mijn nieuwe paar superincontinente langharige Andrealon cavia's. Nu hoef ik ze zelf niet meer zo vaak nat te maken bij het wassen zonder krassen van de auto.
Goede dierenwinkel met kennis van producten. Hebben ze iets niet, ze doen hun best om het in het assortiment te krijgen. Ik kom er al jaren voor het trimmen van mijn hond en zelfs de kat. Femke is zo lief voor de dieren, ze kent haar vak 100% aanrader
Ons eigenwijze hondje is super goed geknipt en gewassen. Wat ziet ze er keurig verzorgd uit! Dankjewel.
Mijn Ragdoll laten trimmen die veel last van klitten had. Had niet gedacht dat ze het zo gemakkelijk zou toelaten dus dat zegt wel iets over de trimster.
Hier kun je pakketje bezorgen - ophalen - spullen kopen voor je huisdieren - trimmen - wassen zekerheid doe ik niet - goeie service - top zaak.
Fijne winkel ,vriendelijk en zeer behulpzaam Goede prijzen en leuk om naartoe te gaan. Aanrader
Echt een 'buurt' dierenwinkel waar je persoonlijk en vakkundig geholpen word. Er is ook een postnl afhaalpunt waar je in sommige gevallen even op moet wachten.
Fijne mensen met veel kennis en nemen de tijd voor je
Weer lekker geborsteld en daarna met me haren in de wind. Kijk mij is mooi zijn.
Gisteren geweest om voor onze dwerg-teckel Tess een Hurtta tuigje te kopen. Super goed geholpen, er werd de tijd genomen om ons te adviseren, te passen en het juiste model in de best passende maat te vinden! Bedankt en zeker tot ziens!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid