facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paviljoen van de Dame

Paviljoen van de Dame

Info

Een unieke locatie aan het Paterswoldsemeer met internationale allure, een sprankelende sfeer en buitengewoon fantastisch eten!

Adres: Groningerweg 19a, 9765 TA Paterswolde
Telefoonnummer: 050 309 29 34
ln.emadednavneojlivap@ofni
Stad: Paterswolde
Route: Groningerweg 19a
Postcode: 9765 TA


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 00:00
Dinsdag: 10:00 - 00:00
Woensdag: 10:00 - 00:00
Donderdag: 10:00 - 00:00
Vrijdag: 10:00 - 00:00
Zaterdag: 10:00 - 00:00
Zondag: 10:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: paviljoen van de dame eigenaar, paviljoen van de dame trouwen, paviljoen van de dame te koop, paviljoen van de dame facebook, paviljoen van de dame openingstijden, gastvrouw paviljoen van de dame, paviljoen van de dame vacatures, de rietschans paterswolde
Recensies
Wat een mooie locatie, mooie sfeervolle inrichting. Vanmiddag hier geluncht. Het was erg lekker. Vriendelijk en goed geholpen door de bediening. Helaas was het geen mooi weer maar wat zou het heerlijk zijn om hier op terras te zitten en te genieten en lekker eten en fantastisch uitzicht. Er is een fijne ruimte voor de kinderen. We zaten er niet ver vandaan dus konden we ze in de gaten houden. Ook buiten is er een speeltuintje. Ik ga er zeker weer heen.
Toplocatie en mooie ambiance, maar uiteindelijk voelt het meer pretentieus, dan dat ze het waarmaken. Bediening zijn doorgaans studenten met weinig horeca ervaring, hoeveelheid eten mwoah en echt bijzonder is het allemaal niet.
Altijd weer heerlijk om hier te zijn. Fijn personeel, mooie kaart. Zuid Frans gevoel op het buitenterras door de palmbomen. Smaakvol ingericht.
Wouw! Wat een mooie locatie. Zomers vakantie gevoel hier. Heel net en aardig personeel. En super lekker eten. Heb zelf de kreeft gehad. Aanrader.
Prachtige ambiance, zeer vriendelijke en kundige staf, goede speelkamer voor de kinderen en fantastisch eten!
Bij Paviljoen van de Dame kun je heerlijk genieten van het uitzicht op het Paterswoldsemeer. Bij mooi weer en ook bij slechter kun je hier heerlijk ontspannen. De kaart is lekker en gevarieerd. De koffie fantastisch lekker. Met heerlijke appeltaart!
Heerlijk gegeten, lekker buiten gezeten. Vriendelijke jong personeel. Een oudere vrouw, was erg chagrijnig. Ook tegen andere mensen. Viel echt op. Vrouw met wat kort donker haar. Verder iedereen aardig dus alsnogb5 sterren, eten top. Net als de locatie. Heerlijke sushi, sushi bowls en champagne. En Fijn aan het water.
Prachtige plek aan het Paterswoldse meer, je kunt er heerlijk buiten zitten en genieten van het uitzicht. Mooi, ruim opgezet terras, in de zon of schaduwparasols, en afgeschermd van de wind. Goede kaart!
Inmiddels drie keer geweest en elke keer is de bediening waardeloos. De locatie is fantastisch en de inrichting is spot on maar aan de hoge verwachtingen kunnen ze niet voldoen. De laatste keer was het eten ook matig, wij komen hier niet weer. Ze zien totaal niet wat er gebeurt en het lijkt of de keuken veel te klein is, gemiste kans helaas.
Super mooie en leuke plek aan het water! Mooi terras en leuke inrichting. Ze hebben lekker eten en drinken en het zit er gezellig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid