facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paviljoen Uit & Meer

Paviljoen Uit & Meer

Info

Paviljoen Uit & Meer

Geschiedenis

Gelegen op het terrein van het Torenfort Uitermeer, biedt paviljoen Uit & Meer binnen ruimte aan circa 60 gasten.
Verder beschikt Uit & Meer over een zeer ruime verwarmde veranda en een zonnig terras. Veranda en terras bieden ieder plaats aan circa 120 personen met een vrij uitzicht over de Vecht.
In de zomer kan er ook buiten worden gegeten.

Rust, sfeer en eigentijds
De inrichting straalt rust uit, is sfeervol (brasserie-achtig) en heeft een eigentijdse afwerking. De bediening is gastvrij, vriendelijk en professioneel.

“Van kwaliteitshamburger tot de beste steak”
De keuken valt te omschrijven als divers; Franse, Italiaanse en Nederlandse invloeden zijn duidelijk merkbaar. De keuken is in handen van Chef Kok Frank Opperhuizen
Op onze menukaarten vindt u dan ook van alles; van een kwaliteitshamburger tot een over-heerlijke steak.
Uit & Meer werkt uitsluitend met verse kwaliteitsproducten.

Uit & Meer biedt haar gasten;
• Een uitgebreide lunchkaart
• A la Carte dinerkaart
• Wijnkaart
• Zakenlunch
• Ruimte voor groepen en partijen
• Vergaderingen en (product)presentaties

Adres: Uitermeer 5, 1381 HP Weesp
Telefoonnummer: 0294416973
Stad: Weesp
Route: Uitermeer 5
Postcode: 1381 HP



op zoek naar gerelateerd: Paviljoen Uit en Meer menu, Uitermeer Weesp, PorterHouse Weesp, Restaurant Weesp, Paasbrunch Weesp, Kerstlunch Weesp, PorterHouse Naarden menu, Porterhouse Huizen
Recensies
Geweldige plek bij Fort Uitermeer! Mooi terras, lekker eten. Per maart gaat het onder de naam Porterhouse verder. Ik probeerde vandaag de thee met munt, peper en kaneel: wat een verrassende en lekkere combinatie! Ook het twaalfuurtje kopje spinaziesoep, dezembrood met zelfgemaakte eiersalade en kroket was erg lekker.
Koffie: prima. Latte macchiato, prima helaas geen havermelk. Dames van de bediening: vriendelijk en netjes. Locatie: mooie locatie aan het water en naast fort Uitermeer. Ruim terras rondom het paviljoen. Aan de buitenkant lijkt het paviljoen saai, echter hebben ze het binnen heel gezellig aangekleed. Wat mij betreft zou er betere en misschien meer verwijzing mogen komen naar het paviljoen dat achter het fort verscholen gaat. Omdat ik er verder niet gegeten heb, krijgt het 4 sterren. Wat mij betreft goed en misschien is het nog wel beter dan dat ik weet.
Zeer mooie plek, vaak langs gefietst en nu dus eens naar binnen, zeer vriendelijk personeel, goed vers voedsel, goed bereidt, mooie entourage. Parkeren: Ruim voldoende
Wat een mooie locatie! Super druk op de terrassen, toch vriendelijk en goed geholpen. Eten kwam ook binnen zeer redelijke tijd. We hebben heerlijk geluncht. Mooie porties, goede smaken. Mijn Pokebowl smaakte heerlijk, hij was prima gevuld met weinig rijst. Dat is nogal eens andersom. Kortom aanrader.
Heerlijke plek naast het fort aan de Vecht! Ondanks de drukte en lunch piek vlotte bediening! Oma Bobs kroketten zijn heerlijk ook echt wel een van m’n lievelings…ook tosti’s, salades en broodjes op de kaart! Leuke plek om te stoppen als je een rondje Naardermeer doet!
Zaterdag avond 18:30. 5 tafels bezet en veel gerechten niet voorradig. Mixed grill medium gevraagd, het vlees is droog. Geen frietjes erbij, bijbesteld, ze kwamen toen de mixed grill op was. Maar geen dessert besteld. Bediening was erg vriendelijk.
Wat een geweldige plek, leuke tent. Zal in de zomer zeer goed toeven zijn buiten. Even een tosti gehaald na een fietstochtje. Livar ham of niet, €8,50 voor een tosti vind ik enorm aan de prijs. Was 'ie dan heel bijzonder? Niet echt.
Zeer mooi locatie, goede bediening. Lekker geluncht met een prachtig uitzicht. Goede prijs kwaliteit verhouding. Lang daarzo gezeten zonder de druk dat snel weg moest na het eten.
Leuke gevarieerde kaart, voor ieder wat wils, vlees liefhebbers, vegan, vegetarisch. Soepje, hapje, drankje. Voor fietsers, wandelaars individuen en voor groepen zijn er mogelijkheden. Ruime parkeergelegenheid inde directe nabijheid, ook goed bereikbaar voor mensen in een rolstoel.
Leuk terras aan het water midden in de groene weilanden. Bootjes kijken onder het genot van een hapje en een drankje. Ruime parkeergelegenheid en leuk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid