facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paviljoen Twiske

Paviljoen Twiske

Info

Paviljoen 't Twiske, een chique doch strak ingerichte eetgelegenheid met een relaxte, warme sfeer. Lekker wegzakken in retro strandstoelen aan de waterkant met een glaasje wijn en wat lekkere borrelhapjes.

Adres: Noorderlaaik 8, 1511 BX Oostzaan
Telefoonnummer: 075-6844831
Stad: Oostzaan
Route: Noorderlaaik 8
Postcode: 1511 BX


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 20:00
Dinsdag: 11:00 - 20:00
Woensdag: 11:00 - 20:00
Donderdag: 11:00 - 20:00
Vrijdag: 11:00 - 20:00
Zaterdag: 10:30 - 20:00
Zondag: 11:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Paviljoen Twiske parkeren, Horeca Twiske, Paviljoen Friday, Snackbar Twiske, Lunch Oostzaan, Oostzaan restaurant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pannenkoek de Appel Pannenkoek de Appel 210 meter Ik ben hier nu twee keer geweest, een keer met een date, waarmee ik heerlijk buiten o...
Recensies
Eerst heerlijk met de auto rustig door het Twiske gereden met Moeders #diekannietzoveelllopen meer# Daarna hier wat gezellig gezeten met een heerlijke koffie/Thee met tosti/gebak. Was een heerlijke dag met veel natuur,zonnetje, leuk gezelschap haha.
Wat een fantastische plek èn service. Vriendelijk en vrolijk personeel, geweldig verzorgde high tea met allemaal lekkere dingetjes en het toppunt van service: het schattige mandje met toiletartikelen om je op te frissen bij de wc's. Last minute viel 1 persoon van ons gezelschap af en dit is niet in rekening gebracht. Daarnaast is de omgeving prachtig, wat een mooi uitzicht en verschillende zitmogelijkheden strandstoeltjes, picknicktafels en gewone tafels met parasols. 's Avonds was er een besloten feest en daar zagen wij de voorbereidingen van, wat zag het er mooi uit! Ze doen echt hun best voor de gasten. Wij komen zeker terug! Veel dank voor een zeer geslaagde dag.
Ik heb hier inmiddels vaak een high tea gehad, ik denk dat het vandaag voor de vijfde keer was. Helaas viel het vandaag wat tegen, de zoete hapjes leken rechtstreeks uit een verpakking te komen en sommige waren zelfs droog of chemisch van smaak hapjes waren overigens ook niet de hapjes die op de site stonden, maar dat is niet erg als ze ook lekker zijn. Daarnaast duurde het heel lang voordat de hapjes kwamen en moesten we zelf telkens iemand roepen om nog wat thee te bestellen. Jammer, want het was altijd mijn favoriete plek om vriendinnen en familie mee naar toe te nemen. De locatie blijft perfect, aan het water!
Fijne plek om te ontspannen. Uitzicht over het meer.
Vroegûh altijd prima gegeten hier. Vrees dat de kok ermee gestopt is en nooit is vervangen. Pre-fab pannenkoeken kunnen niet.. .nooit. Ben inmiddels vies dik en eet alles kliko. Heb voor het eerst mijn eten laten staan. Kwam linea rectaal uit een pakje. Service ook gillend Amsterdams. Komen mensen te kort en hebben nul systeem. 3/4e terras zit chronisch zonder eten en drinken. Zet er een fatsoenlijke manager op en je omzet gaat x10.
Wat een geweldige stek! Heerlijk genoten van een goed verzorgde high tea. Vriendelijke personeel en een hele gezellige sfeer. Ik kom hier zeker graag weer eens terug! Parkeren: Groot parkeerterrein voor het paviljoen Speciale dieetwensen: Glutenvrije opties
Zeer goede sfeer, fijne bediening en heerlijk eten. Dit is de ideale plek om gezellig uit te blazen na het wandelen of een feestje te houden. Terras aan het water.
Nog niet eerder geweest en echt een heel mooie locatie om buiten te zitten met uitzicht op het water. Prima kaart goede en vriendelijke bediening. binnen ben ik niet geweest . Ik vind het een aanrader.
Erg mooi locatie, wat ik jammer vind is dat ik nooit kan reserveren maar als ik aankom zijn de tafels altijd gereserveerd, ik moest met anderen mensen een tafel delen. Betreft eten is wel lekker het duurt soms te lang.
Wat zit je hier toch lekker. Ook heerlijk zitjes langs het water. Zeer vriendelijke bediening en leuke gerechten op de lunchkaart.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid