facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paviljoen Struis

Paviljoen Struis
"Paviljoen met grote terras-tuin aan het water voor ontbijt, lunch, brunch, high-tea, diner, borrel en een aparte zaal, van alle gemakken voorzien.Het restaurant is toegankelijk voor een breed publiek die van lekker eten en een ontspannen sfeer houden.Ons assortiment is breed, en loopt van een portie bitterballen tot een plateau fruits de mer en alles wat daartussen zit.Onze service gaat ver, en wij zullen er dan ook alles aan doen om het u zoveel mogelijk naar uw zin te maken.Neem voor meer informatie en impressies een kijkje op onze website en houdt vooral onze pagina's op diverse social media in de gaten."
Adres: De Schans 2 , Ridderkerk 2983 GT, NL
Telefoonnummer: 085 064 5777
Stad: Ridderkerk
Route: De Schans 2
Postcode: 2983 GT


Openingstijden

Maandag: 09:30-22:00
Dinsdag: 09:30-22:00
Woensdag: 09:30-22:00
Donderdag: 09:30-22:00
Vrijdag: 09:30-22:00
Zaterdag: 09:30-22:00
Zondag: 09:30-22:00


op zoek naar gerelateerd: Ridderkerk Restaurant aan het water, Restaurant Ridderkerk Bolnes, Restaurant Ridderkerk Rijsoord, Restaurant Ridderkerk tapas, Brussels Lof Ridderkerk, Koningsplein Ridderkerk, Paviljoen Struis trouwen, Paviljoen Struis Ridderkerk menukaart
Recensies
Kabouter ging met 2 Kwebbels voor verjaardag naar deze geweldig gelegen uitspanning aan t water, waarbij in het voorjaar de aanlegsteiger van de Fastferry uitnodigen zal tot een tussenstopvoor enkele versnaperingen. Alleen al er gewoon naar toe met en Maar goed. Toen ik aankwam met rugzak en 2 Kwebbels kon ik niet mijn verbazing kwijt hoe alles hier verbouwd was van bootloodsen en bouwplaatsen van vroeger en verschil met nu. Geweldig mooi gedaan. Binnen gekomen gastvrij door personeel begroeten opgehaald na de tegenwoordig verplichte Coronageen bier checks. Prettig druk en goed van afstand van een ieder naar onze gereserveerde plaata aan het raam. Ondanks de druilige regen en wind een geweldig zit en uitzicht op het water. Overal zaten mensen gezellig bij elkaar. Dames Kwebbel bestelden rode wijnen Kabouter een tonic ivm weer buiten naderende avond en natte wegen met de auto terug. Vooraf een beetje snoepen van broodjes met diverse smeersels. Hoofdgerecht was een stoofvlees fritesen een heerlijke biefstukvoor de Kwebbels en deze Kabouter diverse voorgerechten zoals heerlijkegarnalen krokettenen bitterballen met draadjesvlees Al deze gerechten waren riant en geweldig bereid met diverse garnituren Al met al nix mis mee. En van de Kwebbels kreeg een glas rode wijnen na proeven bleek iets mis. Aan personeel gevraagd en verteld wat er mis was en zonder pardon glasmeegenomen en Kwebbel kreeg omgaand een nieuw glas wijn uit een nieuwe geopende fles door personeel aan tafel opengemaakt. Topservice en inderdaad wijn was perfect en misverstand heel hartelijk en vriendelijk opgelost. Ook de door Kwebbels gevraagde fles water zonder extra in rekening te brengen op tafel gezet. Kijk hiero zien ze Kabouter weer terug op de fietsmet de ferryvoor een aantal slokjesSpa geel. En na een fijne avond want door de maatregelen vandaag de dag eerder weg in de donkere avond Al met al een top adres.
Na het zwemmen bij zwembad de Fakkel zochten we een restaurant in Ridderkerk. De reviews van Paviljoen Struis waren voornamelijk positief dus we namen de proef op de som. Ze hadden een gerecht die niet op de vaste menukaart stond, broodje pullen pork bbq, gevraagd of het met patat kon ipv een broodje en dat was mogelijk. Mijn vriendin nam calamaris. Het eten was heel erg lekker, goede portie, service/bediening oplettend/vriendelijk/snel. Ja... ok de restaurants zijn tegenwoordig wat duurder allemaal, maar vergeet niet. Inkoop van producten, personeel, pand/huur..... Anders moet je maar thuis eten. Kortom, lekker eten en kom hier nog wel een keer terug :
Per toeval op dit restaurant gestuit en was zeer aangenaam. We hebben heerlijk gegeten en de bediening was zeer aardig en behulpzaam. Onze dochter kreeg heerlijke patatjes en kon via de ramen in de keuken kijken hoe de kok alles klaarmaakte. Sfeer was gezellig en knus.Eten: 5/5
Onlangs hebben we bij Paviljoen Struis de 80ste verjaardag van ons omaatje, dat veel te verduren heeft gehad, gevierd. Met een zeer gemêleerd gezelschap van 14 tot 82 jaar zat zij, in haar rolstoel, te stralen en te smullen van de heerlijke scones, de smakelijke toast met zalm en carpaccio, de garnalenkroketjes en tal van andere lekkere zoete en hartige hapjes. Verwend door de hartelijke bediening en alle heerlijkheden op tafel verbond het smullen de generaties met oma als stralende middelpunt. We voelden ons aan de feestelijk versierde lange tafel als een Italiaans gezelschap dat genoot van een verrukkelijke Engelse hightea op een oerhollandse plek aan het water waar de boten voorbij kwamen varen. Op haar eigen geboortegrond werd de 80ste verjaardag van ons kwetsbare omaatje een heerlijk gouden moment waar zij, en wij met haar, van hebben genoten!!
Wat een warm en hartelijk welkom. Loopt echt als een goed geoliede trein daar, ondanks de drukte. Erg fijn personeel met oog voor alles. Lunch was prima en de kaart nodigt uit daar veel vaker te gaan eten.
Vandaag met mijn ouders geweest in de vroege middag. Rijk gevulde broodjes en lekkere koffie, zie foto! We hadden nog buiten kunnen zitten en kunnen genieten van het uitzicht voor het ging regenen. Personeel ook vriendelijk. Zeker een aanrader om hier te komen!
Net de aansluiting van de waterbus gemist en even wat gaan drinken. We hadden maar een groot half uurtje dus gevraagd of we het zouden redden om er wat lekkers bij te bestellen en dat lukte! Mooie plek met uitzicht op het water
Heerlijke lunch, smaakvol en ruim voldoende. Vriendelijke bediening. Prijs = redelijk.Eten: 5/5
Na wandeling konden we hier wel terechtpaar andere restaurants vol We hadden nachos vooraf, met pulled chicken verrassend ingredient en t was wel ok, maar erg veel saus erover en nachos tja kweet niet. Broodje hamburger wilde we doorbakkensorry en dat was goed gelukt, goed warm en smaakte goed. Ook weer veel saus vind ik geen meerwaarde. En frietjes waren ook zozo. Thuis lekkerder. Ze bediende snel en t was dus wel ok. Maar ik bezoek volgende keer toch een ander restaurant.
Heerlijk gegeten. Kom zeker terug! Zoveel keus, genoeg om te proberen. Compleet ontbijt was zeer compleet!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid