facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paviljoen Puur

Paviljoen Puur

Info

Paviljoen Puur, elke zondag geopend vanaf 12.00 uur t/m 18.00 uur. Van maandag t/m zaterdag exclusief te huur.

Enkel op zondag 12 augustus zijn wij gesloten ivm de zomervakantie

Geschiedenis

Paviljoen Puur is in alle opzichten uniek. De historische ligging en het onder architectuur gebouwde paviljoen maken het tot een plek die zich bij uitstek leent voor zakelijke bijeenkomsten. Dichtbij de stad en toch in de natuur, om in een bijzondere sfeer de aandacht te vestigen op wat op dat moment belangrijk. Met moderne faciliteiten en culinaire gastvrijheid als voorwaarden voor succes.

Adres: Overdiemerweg 37 , Diemen 1111 PP, NL
Telefoonnummer: 020 637 0188
ln.ruupneojlivap@ofni
Stad: Diemen
Route: Overdiemerweg 37
Postcode: 1111 PP



op zoek naar gerelateerd: paviljoen puur prijzen, overdiemerweg 37 1111 pp diemen, paviljoen puur trouwen kosten, fort diemerdam, paviljoen puur menu, gerbscheid, paviljoen puur parkeren, strandpaviljoen puur
Recensies
Op 28 april zijn wij getrouwd bij Paviljoen Puur. Voor de grote dag hebben wij heel fijn contact gehad met Leonie. Zij dacht super goed met ons mee en reageerde iedere keer super snel via de mail. Ook toen de weersverwachting minder bleek te zijn, was er al een heel plan met tenten en heaters. De dag zelf was echt fantastisch. De ceremoniemeesters werden super goed ondersteund door Mitch. Hij zorgde dat alles echt tot in de puntjes goed werd geregeld. Het ontbrak ons en de gasten aan niets en we hebben echt een onvergetelijke dag gehad!!
Ondanks de kou in januari 2023 hebben we een prachtige trouwreportage mogen maken met aansluitend diner en feest bij Puur in Diemen. Prachtige dag met leuk en vriendelijk bedienend personeel en hoogstaande keuken. Zelfs aan de trouwfotograaf werd gedacht. Bedankt, Puur goed.
Heel toevallig fietsten wij hierlangs en toevallig was het terras open en toevallig was er voor ons tweetjes nog een tafeltje vrij. Echt een hele leuke plek met lekkere lunch en hele attente bediening.
Prijs kwaliteit was erg goed in verhouding. Leuk ingericht, vriendelijk personeel, de kaart is lekker klein en overzichtelijk. Leuk voor na een wandeling of gewoon als je in de buurt bent. Buiten of binnen de sfeer is er heel gezellig. Heel de tijd lopen er lekker mensen af en aan waardoor je echt het gevoel hebt om op een gezellige hotspot te zitten. De kaart is eenvoudig maar de prijs kwaliteit verhouding is helemaal in orde. Zelf heb ik altijd liever een kleine kaart waar goed eten op staat wat met liefde bereid is dan een grote kaart.
Een hele leuke en gezellige sfeer een geweldige middag en avond gehad. Zeker een aanrader
Mooie, goed bereikbare locatie. Ideaal voor heisessies en bedrijfsuitjes. Fijn personeel, vriendelijk en behulpzaam. Goede koffie!
Fijne locatie om te trouwen, en daar de bruidstaarten te verzorgen.
Leuke plek om te lunchen enz maar de laatste tijd was het vooral bezet voor feesten en partijen.Ik hoop dat we weer terecht kunnen na een wandeling in de omgeving.
Een super gezellig, mooie plaats, en lekker eten
Mooie locatie voor intieme vieringen. Hapjes, drankjes en bediening waren goed. Mijn 25e verjaardag hier vieren was een mooie beleving op een top locatie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid