facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paviljoen Jeroen

Paviljoen Jeroen
Adres: Boulevard Barnaart 20 , Zandvoort 2041 JA, NL
Telefoonnummer: 023 571 6994
Stad: Zandvoort
Route: Boulevard Barnaart 20
Postcode: 2041 JA


Openingstijden

Maandag: 09:00-21:00
Dinsdag: 09:00-21:00
Woensdag: 09:00-21:00
Donderdag: 09:00-21:00
Vrijdag: 09:00-21:00
Zaterdag: 09:00-21:00
Zondag: 09:00-21:00


op zoek naar gerelateerd: strand 21, plazand, buddha beach zandvoort, strandpaviljoen zandvoort, strandpaviljoen jeroen menu, strandtenten zandvoort, thalassa zandvoort, club nautique
Recensies
Heerlijke lunch gehad. Uitgebreide kaart en zeker betaalbaar. Geen 5e ster, want service was naar ons idee wat traag terwijl het in onze beleving niet druk was qua aantal aanwezige gasten
Vond het eten erg tegenvallen. Pistolet met tonijnsalade, ten eerste was het meer sla en ui, dikke plakken Komkommer dan dat er tonijn op zat. De tonijn salade was ook heel nat en ik vond het niet echt naar tonijn smaken.
Vind het toch maar een vreemd systeem dat je je eigen drankjes en eten moet bestellen aan de bar niet iedereen kan/wil met een QR code bestellen Het is ook gewoon vervelend, dat als je nog wat wilt drinken tijdens het eten dat je moet opstaan om je eigen drankje te halen. Verder was het voor mij ook onduidelijk aan bij het bestellen aan de bar, dat je voor alle extra's moest betalen, als iemand zegt, Wat voor saus wil je erbij? dan verwacht niet dat je daar extra voor moet betalen, idem voor de bijgerechten, daar werd ook gedaan alsof het erbij hoorde. en ja ik had iets gezien op de kaart over de bijgerechten, maar ik had dus aan de bar de indruk dat er toch wat bijkwamEten was niets mis mee, lekker vlees, ook goede bijgerechten, maar een beetje jammer dat je dan achteraf veel duurder uit bent dan je verwacht. kortom, niet een klantvriendelijk en servicegerichte plek.
Leuk paviljoen, maar ook weer niet zo heel bijzonder qua sfeer en uitstraling. We hebben verder goed gegeten en gedronken. En tijdens het hapje en drankje genoten van het uitzicht op de zee. Bediening ok, maar mag iets vriendelijker en alerter zijn. Ik denk dat dit kwam om dat er weinig personeel zichtbaar was en het aardig druk was in Bruut. Een probleem wat je deze tijd wel vaker ziet. Net geen 5 en het had wat mij betreft 4.5 ster moeten zijn. Helaas kan die hier niet gegeven worden.
Heerlijk genoten gisteren hier met een biertje op het terras aan Zee. Het is wel zelfbediening maar dat geeft het personeel ook goed aan.
Niet echt klant vriendelijk, je moet je eten en drinken binnen bestellen. Te weinig aanbod aan drank en een beetje gewoontjes. Jammer, want het is best een leuke strand tent. Misschien iets meer klant gericht zijn, dat zou leuk zijn.
Heerlijk relaxed gezeten na 15km duin en strandwandeling met lekkere drankjes, en niet zo idioot druk en lawaaiig als de meeste andere tenten.
Vanavond hier gegeten met vier personen, was niet druk dus konden zelf een plek uitzoeken. Het was zelf service, dus je moest het drinken zelf maken en het eten bestellen bij de kassa. Aangezien het niet druk was was dit een prima systeem. We hebben tonijnsteak, spareribs, Angus burger en pulled chicken flammkuchen zie foto gehad. Eten was prima, maar geen 5 sterren waard. Bediening was vriendelijk en beleefd.
Selfservice en vieze stoelen, wel lekkere bitterballen
Prima strandtent in Zandvoort bij Centre Parks. Vriendelijk personeel en we vonden Guusje de hond leuk. Zelfbediening werkt prima. Leuke tent voor gezinnen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid