facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paviljoen hotel Rhenen

Paviljoen hotel Rhenen

Info

Als u een sfeervol hotel zoekt voor een weekend weg, familiefeest, bedrijfstraining of als u een hapje wilt eten, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Geschiedenis

Op de Grebbeberg, rondom door bos omgeven, staat Hotel ’t Paviljoen.

Een sfeervol en gezellig familie hotel-restaurant, waar iedereen bereid is zich volledig in te zetten om het de gasten naar hun zin te maken. U ontdekt dat al bij aankomst als u hartelijk wordt verwelkomd door onze receptioniste.

Het viersterren hotel heeft 32 riante kamers voorzien van bad, douche, toilet, radio, telefoon, televisie, dressman, kluisje en gratis draadloos internet. Al onze kamers zijn voorzien van een trendy tapijt, moderne verlichting en eigentijdse en sprekende kleuren. Naast de standaard comfortkamers beschikken wij over 7 luxe kamers met whirlpool. Bijzonder zijn de twee themakamers, die de beleving van respectievelijk de jungle en de savanne oproepen. Meubilair met tijgerprint, verlichting in de vorm van olifanten, koloniaal teakhout. Genoeg om u ver weg van huis te wanen.

Na een goed diner in ons restaurant “Le Maquisard” of onze sfeervolle Wintertuin gaat u van een welverdiende nachtrust genieten in één van onze gerieflijke hotelkamers.

Het hotel heeft een goed uitgeruste ontspanningsruimte met zonnebank en sauna, biljart, tafelvoetbal en tafeltennis. In de omgeving is het mogelijk om te wandelen, fietsen, zwemmen, bowlen of kegelen. Ook voor vergaderingen, cursussen of seminars is het hotel zeer geschikt. Tevens vindt u in ons hotel de sfeervolle Brasserie “Mondial”.

Het hotel heeft een ruim privé-parkeerterrein waar u uw auto of motor veilig kunt parkeren. Op een steenworp afstand van ons hotel vindt u Ouwehands Dierenpark. Een leuk idee voor een dagje uit?

Adres: Grebbeweg 103-105, 3911 AV Rhenen
Telefoonnummer: 0317619003
Stad: Rhenen
Route: Grebbeweg 103-105
Postcode: 3911 AV



op zoek naar gerelateerd: Hotel Paviljoen Rhenen, Paviljoen Rhenen Restaurant, Hotel Paviljoen Rhenen aanbieding, 't paviljoen menu, restaurant magnolia (hotel 't paviljoen), Hotel Rhenen Grebbeberg, Fletcher Hotel Rhenen, Hotel Rhenen Dierenpark
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Magnolia Restaurant Magnolia 17 meter Heerlijk gegeten in Magnolia. Uitstekend! Prachtige smaken, mooi en vriendelijk geser...
Restaurant 't Viaduct Restaurant 't Viaduct 751 meter Vanavond hier gegeten… Ik had de spare ribs, stonden aangekaart als ‘the best of town...
Het Oude Gemeentehuis Het Oude Gemeentehuis 1 km Heerlijk gegeten, hele fijne bediening :Eten: 5/5
KING Rhenen KING Rhenen 1 km Altijd was ik erg tevreden over jullie eten. Tot dat we hier voedselvergiftiging hebb...
Tambo diner en wijnbar Tambo diner en wijnbar 1 km Heerlijk gegeten. Leuke locatie. Vriendelijke bediening. Een absolute aanrader!
Cafetaria Misty Cafetaria Misty 2 km Prima cafetaria, je kunt er leuk buiten zitten aan een drukke weg altijd wat te zien,...
Sal do Mar Sal do Mar 2 km Wat is dit een fijne locatie. De bediening is heel zorgzaam, beleefd, gastvrij en per...
Moeke Rhenen Moeke Rhenen 2 km Moeke Rhene is een leuke locatie om te dineren. Langs het water kan je genieten van d...
Café 't Nippertje Café 't Nippertje 2 km Gezellige kroeg
Ik heb de langste - borrelplanken Ik heb de langste - borrelplanken 2 km Het klinkt als een echte mannenuitspraak, maar ik heb en maak écht de allerlangste bo...
3 Zussen Rhenen 3 Zussen Rhenen 6 km Ik heb gisteren met vier vrienden bij de 3 zussen gegeten. Positief verrast door de v...
Recensies
Momenteel drinken en lekkers : 'to go'. Heel goed geregeld. Vriendelijk personeel en het ziet er gezellig uit. Zeker een aanrader!!!
Mooi gelegen hotel met een uitstekende keuken. Er was een misverstand via een externe bookingswebsite waar informatie niet klopte, maar dit werd zeer professioneel opgelost. Vriendelijk personeel die ondanks deze moeilijke periode de gasten het naar hun zin proberen te maken. Aanrader
Leuk hotel goed eten wel op de kamer op eten. Mooie omgeving ga lekker wandelen of fietsen
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Heerlijk gegeten. Goed bed. Kamer was alleen in het algemeen niet goed onderhouden diverse zaken oud en defect, koud en gehorig.
Leuk hotel, mooie ligging, lekker wandelgebied. Oprecht vriendelijk personeel. Gezien de corona omstandigheden maken zij het een unieke ervaring. We hebben genoten.
Na een dagje stappen even genieten van de koffie met gebak op het terras of in de bar vriendelijke bediening en mooie inrichting.
In coronatijd je huwelijksdag vieren..is heel goed gelukt mede door het heerlijke diner van restaurant 't Paviljoen..het dessert was een 10! Heerlijk malse hertenbiefstuk, smakelijke hertenpeper met knapperige wintergroenten..een lekker broodje erbij en een sashimi van zalm...mmmmm .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid