facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PAVÈZ

PAVÈZ

Info

www.pavez.nl Natuurcosmetica, Minerale Make-up, Lichaamsverzorging, Bio Parfums en Cadeausets. Online en Gratis Verzending.

Geschiedenis

Omdat wij geloven in de geneeskrachtige werking van Moeder Natuur, hebben wij een 100% Natuurlijke en Biologische cosmetica-lijn in eigen beheer ontwikkeld. Het Pavèz assortiment is voor iedereen – zonder verzendkosten – te verkrijgen via www.pavez.nl. Van al onze producten zijn Samples of Mini's verkrijgbaar, zodat u in alle rust de producten eerst kunt uitproberen. Het assortiment bestaat uit:

BASIC SKINCARE - SPECIAL SKINCARE - PURE MINERAL MAKE-UP- MAKE-UP BRUSHES - PARFUM - HUISPARFUM - CADEAUBONNEN



"100% Natural Cosmetics van Pavèz is een Nederlands cosmeticabedrijf gevestigd in Winschoten dat is opgericht door Brenda MacDonald, een onderneemster met een voorliefde voor de natuur. "Wij wilden een cosmeticamerk oprichten dat voldoet aan de hoogste eisen van natuurlijke cosmetica, en tóch betaalbaar is voor iedereen", aldus Brenda MacDonald.In July, 2022, Pavèz merged with the Aroma Shoppe.De Aroma Shoppe maakt al een aantal jaren cosmetica voor Pavèz, dus het was een natuurlijke ontwikkeling.Pavèz onderscheidt zich van andere minerale make-up- en cosmeticabedrijven doordat de producten ter plekke worden ontworpen en gemaakt. De cosmetica is uniek voor Pavèz en de ingrediënten zijn van de hoogste kwaliteit - Puur en Schoon."
Adres: Lentepark 26, 2151 EV Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: 0252-234390
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Lentepark 26
Postcode: 2151 EV



op zoek naar gerelateerd: Pavèz FOUNDATION, Minerale make-up, Minerale foundation Tester, Minerale oogschaduw, Make-up samples, Gratis make-up samples, Foundation samples bestellen, Proefmonsters Foundation
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hairfun 4You Hairfun 4You 938 meter Een zeer gezellige kapsalon voor jong en oud. Waar persoonlijke aandacht hoog in het ...
ParfumWebshop.nl ParfumWebshop.nl 2 km Binnen 24 uur geleverd, gunstige prijs, netjes verpakt, prima service en nog een extr...
Parfumerie Grandeur Parfumerie Grandeur 2 km Mooie winkel voor lekkere luchtjes etc, altijd wel leuke korting echt een aanrader
Recensies
Natuurcosmetica zoals het oorspronkelijk bedoeld is: 100% puur natuur, cruelty-free en met hart en ziel bereid. Janice is een vakvrouw die haar jarenlange vakkennis uitdraagt in haar eigen workshops en trainingen. Ze ondersteunt ook nog eens op gebied van aromatherapie en zelf producten bereiden. Superfijne producten om mee te werken!
Heerlijke producten voor gezichtsverzorging. Soms maak ik een uitstapje naar een ander merk, maar ik kom steeds weer terug bij Pavèz.
Ik vind jullie cosmetica echt waanzinnig. De poeders voelen zo ongelofelijk fijn aan op je huis en de kwaliteit is erg goed. Ik heb de hele dag een prachtige ragfijne gloed over mn huid terwijl mn huid qua olie en vocht ook in balans blijft.
Alle producten van PAVÈZ zijn samengesteld uit producten op natuurlijke basis. Mijn huid voelt daardoor ontspannen en zacht aan. Bovendien hebben de producten een aangename zachte geur. Door de veelzijdigheid van de producten is er voor ieder wat wils te vinden bij PAVÈZ. De producten worden ook nog eens gratis thuisbezorgd. Geweldig toch!
Ik gebruik de groene concealer en de mineralen make up nu al een paar maanden en ik zou niks anders meer willen. Mooie prijs en fijne service.
Supersnelle service, echt volgende dag in huis, super producten!!!
Prima service en snelle levering van de producten. De bestelde producten crème voor de gevoelige huid bevallen erg goed! Aanrader!
Verschillende soorten bier voor de zuurte graad van je huid aan te passen
Ik gebruik de biologische gel voor mijn gezicht. Super tevreden.!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid