facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pauw Recreatie

Pauw Recreatie

Info

Pauw Recreatie, Caravan en Kampeerspecialist in Heerhugowaard. De winkel voor al uw caravan en kampeerartikelen. 12000 m2 kampeerplezier!



"Pauw Recreatie heeft altijd een ruim aanbod caravans, vouwwagens, tenten en voortenten van de bekende merken. Ook is Pauw het adres voor vakantie-accessoires, kleding, outdoor en kamperen. Daarnaast kunt u bij Pauw Recreatie ook terecht voor het huren van een caravan. Modern uitgeruste caravans voorzien van alle gemakken en prima onderhouden. Laat u eens verrassen en kom langs voor informatie en bezichtigen van een huurcaravan en/of bekijk alvast onze folder. Ook in onderhoud, reparatie & schadeherstel is Pauw Rrecreatie een absolute uitblinker.Graag tot ziens in Heerhugowaard."
Adres: Pascalstraat 3, 1704 RD Heerhugowaard
Telefoonnummer: 072 5741069
Stad: Heerhugowaard
Route: Pascalstraat 3
Postcode: 1704 RD


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Pauw Heerhugowaard kleding, Pauw Recreatie wandelschoenen, Pauw Heerhugowaard webshop, Pauw Heerhugowaard luifels, Pauw tenten, Pauw Recreatie fietsendrager, Pauw voortenten, Fendt Caravan Pauw
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Winmau Darts.nl Winmau Darts.nl 882 meter Dit is de Nederlandse Facebook pagina voor de promotie van het merk Winmau in Nederla...
Kobra - Events Kobra - Events 4 km Kom bij ons flyboarden, hoverboarden of wakeboarden, waterskiën, fun tuben (banaan v...
Recensies
Echt een bijzonder mooie zaak...groot, veel te zien, vriendelijk personeel...aanrader...
Mooie winkel, ruim assortiment, vriendelijke personeel. Qua campinglampen valt het erg tegen: weinig echte kwaliteit zoals Coleman bijv. Dit is erg jammer!
We hadden goede uitleg gekregen over wat we wilden kopen ,alleen dit was niet in de winkel te koop , dit ging om een stevige fietsendrager voor op een aanhanger die elektrische fietsen kan dragen ! En verder zijn we zeer tevreden over het assortiment wat ze hebben . Wij slagen er altijd voor campingspullen !
Ruim assortiment, ook qua occasions. Goed geholpen, vriendelijk personeel. Mooie grote winkel.
Heb je iets nodig voor kamperen? Dan vind je het hier zeker weten! Groot pand met onder andere kampeer spullen, outdoor kleding, tenten, schoeisel en noem het maar op. Leuke mensen die je gaat helpen en voldoende parkeer ruimte voor de zaak.
Heerlijke winkel om te snuffelen naar kampeerspullen en tenten en eigenlijk zoveel meer. Eindelijk geslaagd voor goede tafel voor op de camping.
Prima geholpen bij het oplossen van een probleem met een camping stoel. Met een goed gevoel naar huis gegaan.
De omvormer van mijn caravan ging stuk, dus ik naar Pauw. Qua uitstraling buiten binnen een hele mooie zaak. Ik begon in de kampeerwinkel. De dames die daar werken weten wel ongeveer wat waar ligt, maar hebben totaal geen verstand van zaken. Ik moest een omvormer van 230 naar 12 volt hebben en er werd mij een omvormer van 12 naar 230 geadviseerd. Toen ik aangaf dat dat verkeerd om was moest ik zelf maar kijken en liep ze weg. Uiteindelijk kwam er een andere mevrouw die mij naar een balie begeleide waar een man mij weer verwees naar de werkplaats omdat ze mij in de winkel niet konden helpen. Ik naar de werkplaats, waar 2 super vriendelijke dames aan de receptie zaten. Ze wisten niets van een omvormer, dus uit een tegenover liggend kantoor werd een meneer gevraagd om mij te helpen. Daar had deze meneer duidelijk geen zin in, en dat snauwde hij zijn collega ook toe... In mijn bijzijn. Ook tegen mij was meneer erg nors en onvriendelijk, ik begon me onprettig en niet welkom te voelen wou zo snel mogelijk weg, mjah ik had toch een omvormer nodig. Terwijl ik uitlegde wat ik nodig had nam meneer uit het niets ook gewoon z'n telefoon op die afging. Niet vragen "vind u het goed dat" of "sorry, deze moet ik even nemen", nee gewoon opnemen terwijl ik aan het praten was. Uiteindelijk kwam meneer aan met een gelijkwaardige omvormer die ik zou moeten hebben... a 439 euro. Dat vond ik een belachelijke prijs, dus onverrichte zaken weg gegaan en verder gaan kijken. Vond ik bij een andere winkel een andere omvormer die nog iets sterker was ook, 45 euro, prima ding, mooi stil en werkt goed. Mijn caravan moet voor het seizoen ook nog een beurt hebben met nog wat extra werk. Bij een prettige ervaring had ik dat vast bij Pauw laten doen, maar ik breng hem wel naar de buren.
Zeer compleet op caravan- en trekking gebied. Assortiment camping koelkastjes viel erg tegen. Alleen Peltier-element koelboxen, really?
Fijne winkel. We zijn hier geweest om het elastiek van de stokken van onze elders gekochte tent te laten maken. Waar anderen dit nog wel eens weigeren, was dit bij Pauw geen enkel probleem. Fijne zaak, en vakkundig opgelost
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid