facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paulusschool Heiloo

Paulusschool Heiloo

Info

De Paulusschool; modern en toekomstgericht onderwijs, waarbij kinderen in een veilige omgeving leren voor het leven, vanuit nieuwsgierigheid en talenten!



"Wil je je kind een goede start meegeven? Dan ben je bij De Ontdekkers op de juiste plek!Op de Ontdekkers stap je de echte wereld in, gecreëerd door kinderen en volwassenen. Want ontwikkelen doe je samen, actief, spelend, ontdekkend en onderzoekend, vanuit je nieuwsgierigheid en talenten.Iedereen is welkom in onze veilige en uitnodigende speel-leeromgeving, waar kinderen van verschillende leeftijden met en van elkaar leren. We vinden het belangrijk dat kinderen zich sociaal, cognitief, creatief en motorisch kunnen ontplooien. Daarom kiezen we voor een ontwikkelingsgerichte, thematische werkwijze. Binnen de thema's ontwerpen we activiteiten die mogelijkheden bieden aan elk kind om de volgende stap te zetten in zijn of haar ontwikkeling."
Adres: De Hucht 6, 1851 ZC Heiloo
Telefoonnummer: 0725339815
Stad: Heiloo
Route: De Hucht 6
Postcode: 1851 ZC



op zoek naar gerelateerd: Basisschool Paulus Heiloo, De Paulusschool, De Ontdekkers
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Obs Meander Obs Meander 36 meter Top school, erg leuk om daar op gezeten te hebben!
Elckerlyc Elckerlyc 2 km Geweldig school, met aansluitend onderwijs op de leerlingen.
Obs de Zuidwester Obs de Zuidwester 2 km OBS De Zuidwester is onderdeel van ISOB, de intergemeentelijke stichting openbaar ond...
Willibrordschool Heiloo Willibrordschool Heiloo 2 km Willibrordschool te Heiloo
Recensies
Een super gezellige, kleinschalige basisschool waarbij kinderen actief en onderzoekend leren. Rond de thema's worden er leuke en leerzame activiteiten georganiseerd waarbij muziek maken niet mag ontbreken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid