facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paulusma Reizen

Paulusma Reizen

Info

Paulusma Reizen staat bekend om haar veelzijdige programma van verzorgde busreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd.

Geschiedenis

Het bedrijf, waarvan de leiding in handen is van de derde en vierde generatie familie Paulusma, heeft als doelstelling het reiscomfort constant op een hoog niveau te houden.
Permanent zijn wij op zoek naar snufjes en technische hoogstandjes om het reizen nog aangenamer te maken. Wij durven ons dan ook met recht een specialist te noemen als het om de touringcarreizen gaat!

Producten

STEDENREIZEN
STANDPLAATS REIZEN
RONDREIZEN
CONCERTEN
DAGTOCHTEN
MUSICALS
OPERAREIZEN
LEZERSREIZEN LC EN DVHN
FIETSREIZEN
WINTERSPORT
MUZIEKREIZEN
TOURINGCAR VERHUUR

Adres: De Kletten 2-4, 9206 BA Drachten
Telefoonnummer: 0512514174
ln.amsuluap@ofni
Stad: Drachten
Route: De Kletten 2-4
Postcode: 9206 BA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: paulusma reizen opstapplaatsen, paulusma reizen 2018, paulusma reizen duitsland, paulusma reizen soldaat van oranje, paulusma reizen dagtochten, paulusma reizen lion king, paulusma reizen toppers, paulusma reizen oostenrijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hansa Green Tour Hansa Green Tour 537 meter Hansa Green Tour
powered by ignition powered by ignition 544 meter Schoonmaak toppers
Holidaylink - Oppas voor huis & dier Holidaylink - Oppas voor huis & dier 2 km Holidaylink is al 35 JAAR een onmisbare schakel bij het regelen van huisoppas. Je won...
De Grootkoren De Grootkoren 2 km Het Grootkoor ging in 1990 als eerste Nederlandse Grootkoor van start onder leiding v...
Sharon Meijer Personal Touch Travel Sharon Meijer Personal Touch Travel 2 km Deskundig reisadvies op het tijdstip dat u past. Maak nu een afspraak. sharon.meijer@...
Bij en Boom Bed & Breakfast Bij en Boom Bed & Breakfast 5 km Zakelijk iets afgegeven
Recensies
Fijne busreis. Wel te weinig informatie vooraf over de dagindeling wat betreft meerdere dagen zodat je je minder goed kunt voorbereiden op de reis. Kleine verbeteringen wat betreft de bus, gebruiksaanwijzingen in het toilet en toiletpapier was op en tijdschema was niet op orde is misschien wenselijk.
Net terug van een reisje nd Moezel Oberfell super chaufeur en gids het hotel was we gedateerd maar het eten was goed en de kamers ook keurig netjes gezellige groep mensen en veel gezien in die paar dagen . Voor herhaling vatbaar.
Ijsseldeltacruise gedaan , onze chauffeur was stipt op tijd, vriendelijk en reed veilig. Hij gaf ons juiste informatie en ik vond hem met voorstellen wel grappig geen magere... De bus zag er splinternieuw uit, met climat control en USB laad mogelijkheid. De cruise is ism Rederij Celjo, daar zal ik straks ook een review over schrijven, heel erg geslaagd, leuke middag gehad en absoluut waar voor je geld. Iedereen is heel vriendelijk en behulpzaam, het eten hartstikke goed, met keuzemenu voor het hoofdgerecht, niet te zout, vers en lekker. Boot ziet er ook nieuw uit. Gewoon heel erg leuk om te doen!
Goed verzorgde reis gehad naar kerstmarkt in luttelgeest Goed bedrijf en een hele aardige chauffeur. .
Comfortabele bus, goede en vriendelijke chauffeur. Kortom, relaxed reizen met Paulusma
Super goede bus onderneming zowel voor internationale reizen als bus verhuur
Positief verrast met en alternatieve vervoer van NS door Paulusma reizen. De bus met nr 201 van Meppel naar Zwolle van omstreeks 15.00 uur was heerlijk koelmet dit warme weer en zat voortreffelijk. Uitstekende chauffeur die een zeer plezierige rijstijl heeft. Chapeau!
Al weer een tijd geleden een x naar Munster geweest met een groepsdagtocht. Wij vertrokken vanuit Groningen en ondanks dat Munster ten oosten van Groningen ligt, vertrok de bus eerst naar het dorp Heerenveen volledig in tegenovergestelde westelijke richting om daar een paar mensen op te halen. Op de terugweg werd eerst doorgereden naar Heerenveen om vervolgens weer terug te rijden naar Groningen om ons af te zetten. Al met al een hele rare onbegrijpelijke gang van zaken en dat was één x maar nooit weer. Na deze, voor ons, onprettige ervaring, zijn we daarna met Drenthe Tours gaan reizen en dat beviel veel beter.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid