facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paulus Fritespaleis

"Uw Cafetaria die meer in huis heeft dan U denkt!!Weten jullie, dat wij heel veel producten zelf bereiden en bedenken?De Snack van de Maand, het Broodje van de Maand en de Friet Special Edition bedenken en maken wij grotendeels zelf.Daarnaast bereiden wij veel producten, welke standaard in ons assortiment zitten, allemaal zelf, zoals de Bereklauw, Sate, Shaslick, Sitostick en ook alle Friet Specialiteiten.Wij laten op deze manier zien, dat Uw Cafetaria meer in huis heeft dan een U denkt !!"
Adres: Smidsweg 23a, 3295 BT 's-Gravendeel
Telefoonnummer: 078 – 673 4373
Stad: 's-Gravendeel
Route: Smidsweg 23a
Postcode: 3295 BT


Recensies
Weer goed snel en warm zoals altijd aanrader !! Zeer vriendelijke personeel
De kwaliteit van de friet en snacks is zeer goed, vriendelijk personeel en we hoefden niet lang te wachten, ze gingen bijna dicht maar konden toch nog bestellen. Ga zeker nog een keer terug!
Eigenaresse is niet erg hartelijk tegen onbekende / nieuwe klanten, meisje achter de kassa was wel vriendelijk. Bestelling duurde erg lang, 25 minuten. Helaas geen warm welkom gevoel bij deze zaak.
Prima friet dat op een creatieve manier wordt aangeboden.
Als je geen bekende bent kan je hier beter niet langskomen, de eigenaresse is uitermate onvriendelijk tegen nieuwe klanten en heb m’n bestelling van de grond moeten rapen na een “foutje”. Overal en alles is duurder geworden maar hier spannen ze de kroon en betaal je voor een simpel broodje al gauw 5 euro.
erg onvriendelijk personeel. patat was best wel goed maar de rest zeker niet ik zou door rijden als ik jullie was!
Patat was prima alleen de bereklauw en gehaktstaaf waren te ver door gebakken. Mij niet bellen
Goede patatzaak, heeft regelmatig nieuwe soms zelf ontwikkelde snacks en belegde broodjes. Patat is vaak te hard gebakken, vooral de dikke versie. Ze zeggen dat het nodig is, maar ietsje minder kan ook. Vriendelijk, goed op elkaar ingespeeld personeel.
Super nette tent..vriendelijk personeel en lekkere snacks....vond alleen wel echt een teleurstelling dat de shaslick van kippendij was gemaakt
De producten zijn goed maar het personeel krijgt 2 sterren. Communicatie, klant onvriendelijk, het negeren van klanten, je niet echt welkom voelen zijn oa.punten die zeker verbetering nodig hebben. wij komen er niet graag meer. Dus andere zaak zoeken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid