facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paulus eten en drinken

Paulus eten en drinken

Info

Een kwaliteitsrestaurant met de sfeer van een gezellige huiskamer. Uit eten in een huiselijke sfeer. Genieten van eerlijke producten.

Geschiedenis

Welkom bij Paulus.

Lekker uit eten in een gezellig, goed restaurant. Een kopje koffie met verse appeltaart, als welkome onderbreking van uw fietstocht. Een verrassend wijntje drinken aan de bar of op het terras. Een lunch waar je u tegen zegt. Bij Paulus eten & drinken is het allemaal mogelijk. We staan bekend om de kwaliteit van onze keuken en om onze heerlijke sfeer: We zorgen ervoor dat u geniet van het eerste kopje koffie tot het laatste afzakkertje. U zorgt voor goed gezelschap, wij doen de rest.

Paulus is een restaurant waar kwaliteit en ambicance voorop staan. Genieten van eerlijke producten, op een heerlijke manier bereid. We liggen op een mooie plek, aan het Vorstermansplein in Asten-Heusden, pal aan de mooiste fietsroute door de Brabantse Peel. Met voldoende gratis parkeergelegenheid zijn we het ideale start- en eindpunt van die route!

Kom zelf eens kijken wat wij bedoelen met heerlijke sfeer, lekker tafelen!

Hetty, Jacqueline & Pernilla

Onze taak

Wij laten u graag genieten van goede en eerlijke gerechten in een sfeer van Brabantse gezelligheid.

Adres: Vorstermansplein 1 , HEUSDEN GEM ASTEN 5725 AM, NL
Telefoonnummer: 0493 697 625
ln.neknirdnenetesuluap@ofni
Stad: HEUSDEN GEM ASTEN
Route: Vorstermansplein 1
Postcode: 5725 AM


Openingstijden

Maandag: 11:00-23:00
Dinsdag: 11:00-23:00
Donderdag: 11:00-23:00
Vrijdag: 11:00-23:00
Zaterdag: 11:00-23:00
Zondag: 11:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: paulus eten en drinken openingstijden, restaurant someren, restaurant asten, menukaart drinken, restaurant heusden, restaurant paulus in heusden, paulus menu, restaurants in asten heusden
Recensies
het eten, gemaakt door kok Harrie, was heerlijk en werd heel mooi geserveerd! Verder mochten wij met onze 2 hondjes komen om te komen eten. Nu zijn die heel braaf en welopgevoed. Maar toch. we voelden ons echt welkom. En dat is ook belangrijk naast de heerlijke wijn en lekker eten! Dankjewel Paulus!Eten: 4/5
Erg lekker verrassings menu gegeten. Super lekker gegeten en bediening als in een sterren restaurant!
Fijn terras, mooie zaak, goede en vriendelijke bediening en service, heerlijk gegeten. Uitgebreide kaart, goed verzorgd! En veel parkeergelegenheid recht voor de deur, gratis. Fijn voor een zakelijke lunch of gewoon lekker leisure time.
Eten viel tegen. Schnitzel gebakken in frituurvet echt een tegenvaller. Staat niet in verhouding met de prijs.Eten: 2/5
Gezellig inrichting en vooral een goeie keuken. Vriendelijke ontvangst door de gastvrouw Waren hier voor het eerst ! Lekker gegeten met 5 mensen, aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht, desert en een lekker wijntje erbij, alles was top. Ons glaasje cava was niet op temperatuur, jammer, anders had ik hier 5 sterren gegeven. Het blijft zeker wel een aanrader. Fam. uit België / Mortsel - Antwerpen
we hebben er met de motor even een "pitstop" gedaan en snel iets gedronken. Ziet er allemaal leuk uit en de bediening is heel vriendelijk.
Hier hebben we heerlijk geluncht. Ik mocht ook mijn telefoon nog opladen. Die had ik nodig om met de fiets te navigeren. Zeer vriendelijke bediening.
We hebben erg lekker gegeten. We hadden gekozen voor het verassingsmenu waarbij je gerechten krijgt waar je misschien zelf niet voor zou kiezen. We vonden dit juist leuk. Het waren verfrissende smaken die wel passen bij een weertje van 30 graden. We hoefden niet lang te wachten op het eten en ook om drinken werd op tijd gevraagd door vriendelijk personeel.
afgelopen zaterdag avond op het terras heerlijk gegeten. We hadden tomatensoep vooraf, en een vegetarische pasta als hoofdgerecht. Alles zag er goed uit, heel leuk geserveerd met het brood in een zakje en de soep in een mooi soort potje met deksel. Erg leuk! Wat zo jammer was, is dat wij de enige waren die er zaten! Erg jammer, want het is zeker de moeite waard om daar een hapje te eten. Prijs,kwaliteit verhouding is naar mijn mening prima in balans!
Heerlijk gegeten vanavond
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid