facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paula van de Geest Paardengedrag en -welzijn

Paula van de Geest Paardengedrag en -welzijn

Info

Advies over paardengedrag en -welzijn.
O.a. lessen in grondwerk, training van jonge paarden en paarden met uitdagend gedrag, lezingen, aankoopadvies.

Geschiedenis

Je kunt bij mij lessen volgen in grondwerk, loswerken, longeren met dubbele lijnen, trailerladen en schriktraining. Ook train ik paarden die uitdagend gedrag vertonen en jonge paarden die nog groen zijn. Tot slot ben ik beschikbaar voor lezingen, aankoopadvies en het schrijven van informatieve artikelen over paardengedrag.



"Als gedragstrainer help ik mensen die tegen problemen aanlopen met hun paard. Hierbij kun je denken aan hulp bij trailerladen, bij de hoefsmid, opstapproblemen, bijtgedrag etc. Daarnaast geef ik grondwerkles aan mensen die eens iets anders willen doen met hun paard en de onderlinge communicatie willen versterken. Denk hierbij aan les aan de hand, aan de longe, schriktraining, balanstraining etc. Ook behandel ik paarden als Myofasciaal Release Therapeut. O.a. paarden die verstrakt zijn in hun lijf, veel spanning vasthouden, trauma hebben opgelopen, gevoelig zijn voor suikers of boos gedrag laten zien, hebben hier veel baat bij."
Adres: Leidsestraatweg, 3443 BT Woerden
Telefoonnummer: 0614756780
Stad: Woerden
Route: Leidsestraatweg
Postcode: 3443 BT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00
Zondag: 09:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Cursussen paard, Instructeursopleiding paard, Online cursus paard, Grondwerk paard instructeur, Thuisstudie paard, STAP-budget paard, Cursus met eigen paard, Cursus Grondwerk paard
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KaJo's Chihuahuaboetiek KaJo's Chihuahuaboetiek 3 km Alles prima binnen gekregen erg blij mee duurde 1,5 week Een tijdje verder, helaas du...
Recensies
Paula geeft met veel respect en in verbinding les. Naast dat zij zacht is in de omgang met paarden, is ze ook in het coachen duidelijk richting paard en mens. Ze voelt snel aan wat er nodig is en heeft veel verfrissende ideeën. Wat heb ik in een jaar al veel van van je geleerd, super bedankt!!
Paula is zeer professioneel, maakt fijn verbinding met het paard en kijkt goed naar wat het paard nodig heeft. Ze neemt haar tijd en de ruimte om te kijken wat er nodig is. Na de behandeling was het paard duidelijk beter en vrijer in zijn beweging. Ze is ook eerlijk in haar advies, waarbij ze je niet zaken oplegt die niet per se nodig zijn. Dank voor de goede service en zorgen Paula! Hij heeft er duidelijk van genoten.
Wat is mijn pony veranderd sinds ik ben gaan lessen bij Paula. Paula is geduldig en bekijkt het met een positieve blik. Ik merk aan alles dat het goed is voor mijn pony om op deze manier te trainen. Het mooie ervan is dat Paula je er bewust van maakt wat jij met je lichaamstaal aan je paard vraagt. Met de kleinste veranderingen bij mij reageert mijn pony daarop. Ze zorgt ervoor dat ik weer volop geniet met mijn pony.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid