facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paula Goulmy Interieurvormgeving

Paula Goulmy Interieurvormgeving

Info

Paula Goulmy Interieurvormgeving, maakt complete interieurplannen & concepten voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Geschiedenis

Paula Goulmy Interieurvormgeving is een dynamisch en inspirerend bedrijf dat zich richt op zowel particulieren als bedrijven. Uniek, informeel en veelzijdig zijn de sleutelwoorden van ons ontwerpbureau, onder leiding van Paula Goulmy.
Wij werken vanuit de overtuiging dat we de smaak van de bewoners als uitgangspunt moeten nemen voor ons creatieve ontwerpproces. Om die reden hebben wij geen specifieke eigen signatuur die herkenbaar is in al onze ontwerpen. Luisteren en kijken zijn ingrediënten die, samen met onze creativiteit, uw wensen vertalen in uw interieur. Hierin komen vorm en functie samen met zowel aandacht voor de grote lijnen als de kleine details. Er ontstaat een samenhangend en persoonlijk geheel waarin u zich thuis zult voelen. Uiteraard gaan we daarin verder dan voor de hand liggende oplossingen. We creëren, scheppen individualiteit en persoonlijkheid in uw werk of leefruimte.

Zijn er verbouwingsplannen? Maar kunt u zich nog niet voorstellen hoe het er straks uit gaat zien, dan kunnen wij een compleet ingericht 3D ontwerp maken. Een 3D tekening geeft een drie dimensionaal beeld van de woning. Niet alleen de ruimte verdeling wordt inzichtelijk gemaakt, maar er kan ook een goede sfeer impressie worden gegeven doordat het mogelijk is de gewenste meubelen en accessoires toe te passen. Wij werken met het programma Vectorworks en Artlantis

Op de werkvloer is naast Paula ook interieurvormgever Majorie van der Vaart aanwezig. Ook is Angel,
Paula’s geliefde Chinese naakthond, dagelijks aanwezig op de werkvloer. Tevens zijn wij erkend leerbureau en begeleiden wij aanstormend talent. U bent altijd welkom om onder het genot van een bakje koffie of een glaasje wijn kennis te komen maken!



"Een ontwerpbureau dat zich onderscheidt. Dat zijn wij. Hoe wij dat doen? Door allereerst te focussen op de ruimte, de indeling, hoe kan deze het beste gebruikt worden? Pas daarna gaan we verder met kleuren, materialen en verlichting. Maar ook met technische uitwerkingen en fotorealistische renderingen. Daarnaast vinden we goede begeleiding bij de uitvoering net zo belangrijk als het ontwerp zelf. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?"
Adres: Hoofdstraat 127A, 2171 BA Sassenheim
Telefoonnummer: 0252348154
Stad: Sassenheim
Route: Hoofdstraat 127A
Postcode: 2171 BA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30

Recensies
Geweldig ondersteund in de renovatie van onze huiskamer door alle medewerkers en Paula zelf. We kregen de tijd om zelf uit te zoeken welk voorstel ons het beste paste. Geen druk om het snelsnelsnel te doen, in alle rust de juiste keuze kunnen maken die helemaal bij ons past. Het is nu af en werkelijk prachtig geworden: bijzonder mooie kleurencombinaties, prachtig lichtplan met mooie lampen en een adembenemend mooie ingebouwde kast! AANRADER!!!
Paula Goulmy en collega's zijn zeer vakkundig, denken, met je mee, ze zijn geduldig, hulpvaardig en gedreven. Altijd hebben ze een passende oplossing voor jouw wensen. Ik had niet zonder ze gekund. Ben super blij dat ze tijd hadden om ons te kunnen ondersteunen en om ideeën aan te dragen.
Wij zijn heel goed geadviseerd door Paula, zij heeft goede ideeën. Bij de planning en uitvoering van de verbouwing en inrichting van ons nieuwe appartement zijn we ook heel goed begeleid door Paula en haar medewerkers. Wij zijn met het eindresultaat zeer tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid