facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paul van Raaij fietsen

Paul van Raaij fietsen

Info

Specialist in nieuwe en gebruikte elektrische fietsen, toerfietsen, sport- en kinderfietsen.
Ook kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparatie.

Geschiedenis

Fietsspecialist Paul van Raaij is gespecialiseerd in racefietsen, mountainbike en E-Bikes. Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag...!

Adres: Langstraat 90,, 5801 AG Venray (gemeente)
Telefoonnummer: 0478 585 204
Stad: Venray
Route: Langstraat 90,
Postcode: 5801 AG


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 13:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Fietsenwinkel Venray, iTEK Venray Fietsen, Fietsenwinkel Oostrum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Scooterservice Venray Scooterservice Venray 2 km Sander heeft met veel geduld en vakmanschap advies gegeven. Fijn om te merken dat het...
Itek Venray Itek Venray 3 km Super leuke plek voor boodschappen te doen: grote keuze, goede kwaliteit, behulpzaam ...
Green Drive Green Drive 3 km Versnellingsnaaf werkte niet, Fiets niet goed gerepareerd, probleem niet afdoendeverh...
Recensies
Waardeloos. Gebeld of hij tweedehands elektrische fietsen op voorraad had. Vroeg mijn lengte en was geen probleem. Ter plekke twee Flyers bekeken. Meerdere keren gevraagd uit welk jaar en wat ze moesten kosten. Kreeg geen antwoord. Wilde wat oudere fiets maar bedacht dat een nieuwere misschien op termijn beter was. Kwamen twee mensen terug na proeffietsen.Gaf hen meteen alle aandacht en liet me gewoon staan. Ik ben weggegaan.
Ketting van fiets zou nagekeken en gemaakt worden, indien nodig zouden de ketting en tandwielen worden vervangen. Reparatie zou dinsdag klaar zijn, echter dinsdagmorgen was de fiets niet klaar, kan ook dinsdagavond zijn zegt van Raaij en even wachten kon niet. Vervolgens enkele dagen later fiets opgehaald, ketting was alleen gespannen en trapte constant door, dit was voorheen niet het geval! kettingkast was niet met bijgeleverd schroefje vastgezet, schroefje weg en vastgeplakt met duct tape. Waardeloze fietsenmaker!
Mijn display van mijn ebike liet me 45 km voor mijn bestemming in de steek. Volgende dag de zaak bezocht. Direct geholpen en na resetten was alles weer oké. Dank voor de snelle hulp. Wat een service!!/
Heel fijn geholpen door Paul , moest wat 2e hands spullen hebben. Zeer goed advies gekregen.
Goede eerste ervaring fietsreparatie. 's Ochtends mijn fiets gebracht en 's middags kon ik 'm alweer ophalen. Fiets werkt weer naar behoren.
Deze amateurs bakken er saus van. Helaas heb ik mijn fiets hierheen gebracht ‘nieuw’ slot erop gezet met gebreken. Ben ik terug gegaan hebben ze het vervangen mocht ik als nog circa 20 euro neertikken. Bram.
Dankjewel voor je fantastische service Paul! Een aantal dagen terug stranden we in Tienray met onze volgepakte fietsen. Mijn fiets was stuk. Na een rondje bellen was jij degene die meedacht! Wij met de bus naar jou toe. Mijn man op een leenfiets terug en ik met klanten van je. We konden onze fietsvakantie voortzetten. Vandaag ruilden we de fietsen om. Jij had die van mij opgehaald. Dankjewel held
Degelijke zaak met serieuze service en garanties. Al 25 jaar klant voor rijwielen van ons gezin en altijd tevreden
Elektrische Gazelle fiets gekocht, deze heeft het even goed gedaan. Recent is deze ermee opgehouden. De accu is in orde. Volgens deze winkel zit er storing in, neemt hem aan voor reparatie. Eerste week niets vernomen, 2e week zelf langs gegaan. Nog mee bezig... Ik heb de fiets mee terug willen nemen en kreeg de fiets met doorgeknipte kabels en afgebroken pinnen terug. Ik kreeg onderdelen in een zakje terug. Hij heeft kabels van een andere fiets geknipt en deze heeft deze erop gesoldeerd. Volgens hem moet ik nieuwe pinnen en onderdelen online bestellen en het maar uitzoeken. Wil ik een nieuwe fiets kopen, mag ik ook geen proefrondje doen. Wat is dit voor service? En welke monteur knipt nu zomaar kabels los? De monteur kan maar beter een ander vak gaan zoeken! En dan ook nog niet eens weten hoe hij alles terug op zn plek moet krijgen?! TOCH NIET NORMAAL! AUB BRENG JE FIETS HIER NIET TER REPARATIE. HET IS GEWOON EEN ZOOITJE. HEB VAN ANDERE GEHOORD DAT HIJ ER NIKS VAN BAKT EN NU ZIT IK MET EEN FIETS DIE HET NIET DOET EN ER NIET UIT ZIET!
Bij het eerste bezoek in deze winkel een crankset en ketting aangeschaft. De eigenaar vertoont ontwijkend gedrag en uiteindelijk wel geholpen door een andere medewerker. De prijzen die deze winkel hanteert voor losse onderdelen is buitensporig hoog. De marktprijs blijkt achteraf van de aangeschafte crankset normaal 25-26 euro, maar hier 55 euro! De ketting zelf is er ook ruim twee keer zo duur als de reguliere prijs. De onderdelen waren voor een iets wat oudere fiets, die ik alleen gebruik om in de stad neer te zetten. Dat was meteen de eerste en laatste keer dat ik bij deze winkel kom. In het verleden diverse MTB aangeschaft bij verschillende vestigingen van Profile, alleen deze vestiging valt na mijn mening compleet buiten de boot als het gaat om prijzen en aandacht voor de klant. Mensen, kijk eerst goed rond, want ze belazeren de zaak waar je bijstaat. Mijn advies is dan ook voor de mensen uit die omgeving, ga naar Melvins Tweewielers in Oostrum. Deze mensen helpen meteen, hanteren normale prijzen en geven eerlijk advies.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid