facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paul Salders

Paul Salders

Info

Paul Salders is al jaren een bekend fenomeen in de polder en ver daarbuiten. Een NO-Nonsens bedrijf waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan en waar u altijd terecht kunt voor service, onderhoud, APK-keuring, banden zowel gebruikt als nieuw.

Adres: Kade 2, 8315AR Luttelgeest
Telefoonnummer: 0527 - 857898
Stad: Luttelgeest
Route: Kade 2
Postcode: 8315AR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boerderijwinkel Hoekstra Boerderijwinkel Hoekstra 431 meter Lekker fruit en groente. Bij de polderboer en mooie variatie van een fruitmand.
Verhage Fruit Verhage Fruit 2 km Leuke boerderijwinkel met heerlijke verse streekproducten. Momenteel weer voordelige ...
Recensies
Paul en zijn monteur zijn toppers ik had bij een andere auto bedrijf een verkeerde auto gekocht dankzij hun deskundigheid was het beter om die auto terug te brengen waar ik hem gekocht had want ik was behoorlijk opgelicht zei Paul en zijn monteur ik heb van geld wat ik terug kreeg bij die andere garage een Ford Fiesta kunnen kopen bij Paul die heeft samen met zijn monteur helemaal in orde gemaakt ik ben blij mee dat er een oplossing was voor mij dat ik wel van a naar b kan ik was hun zo dankbaar dat ze allebei van mij nog taart gehad hebben ik ben super blij met de ford ik ben ze erg dankbaar voor hun hulp jullie zijn toppers dank jullie wel voor alles. ik beveel deze garage aan iedereen aan want het zijn hele eerlijke mensen en ook de prijzen zijn eerlijk je kan hier echt een leuke auto kopen.
Een heerlijk bedrijf waar je leuk zaken kunt doen. Zowel je bolide inruilen als kopen tegen absoluut eerlijke en normale prijzen. Het meest tevreden ben ik over de service achteraf. In overleg is er veel mogelijk. Zondermeer een aanrader om daar eens te gaan kijken.
Gewoon goede service en een eerlijke prijs
Nette zaak, goede koffie
Fijn bedrijf en prima service!
Top zaak! Met goeie service
Goede zaak. Perfect geholpen!
Zeer goed service
Uitstekende service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid