facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paul & Paul

Paul & Paul

Info

http://www.paulenpaul.nl/
De specialist in Kozijnen, terrasoverkappingen, serres, zonweringen, horren en raamdecoratie.

Geschiedenis

Goedendag, wij zijn Joop en Arie Paul en samen runnen wij Paul & Paul Kozijnen - Zonwering B.V.

Paul & Paul is een bedrijf dat is gespecialiseerd in kozijnen, zonwering & overkappingen.

Na de oprichting van ons bedrijf in 2002, zijn wij in ruim 10 jaar tijd uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders in Zuid-Holland. Wij leveren het gehele assortiment van kozijnen, zonwering en serres voor particulieren evenals bedrijven en aannemers. Door dit totaalaanbod kunnen wij nagenoeg al uw wensen realiseren!

Paul & Paul heeft een showroom, kantoor en opslag in één pand welke is gevestigd in Bergschenhoek. Onze volledig ingerichte showroom van ruim 700m² is 6 dagen in de week geopend en geeft u een uitstekend inzicht in het uiterlijk en werking van onze producten.

Sinds 2016 hebben wij een tweede showroom geopend in Krimpen aan den IJssel.

Wij streven met onze producten altijd naar een hoogwaardige kwaliteit, veel comfort, bedieningsgemak en een lange levensduur. Om dit te bereiken werken wij alleen met gerenommeerde leveranciers die producten van een hoge kwaliteit leveren. Onze leveranciers verzekeren u een langdurige fabrieksgarantie die kan oplopen tot wel 10 jaar!

Service hebben wij hoog in het vaandel staan en wij streven ernaar om storingen zo snel mogelijk op te lossen. Dit kunnen wij realiseren omdat wij montageploegen en een servicemonteur in vaste dienst hebben die altijd voor u klaar staan.

Van inmeten tot professionele montage door ons eigen opgeleid personeel. Wij begeleiden het gehele proces van A tot Z.

Adres: Weg en Bos 107, 2661 DM Bergschenhoek
Telefoonnummer: +31105249040
Stad: Bergschenhoek
Route: Weg en Bos 107
Postcode: 2661 DM



op zoek naar gerelateerd: Paul en Paul deuren, Paul en Paul Krimpen aan den IJssel, Raamdecoratie Bergschenhoek, Paul und paul, Paul tamaschke review, Paul en Paul klantenvertellen, Paul kleding, Euroline Zonwering
Recensies
Zeer goed geholpen. Had bevestiging maternodig en bij diversen bedrijven geweest die niets hadden maar bij Paul en Paul geen probleem
Fantastisch bedrijf! Medewerkers die om 08.00 in het weekend even rustig alles gaan staan zagen. Heel de wijk vond het geweldig! De mannen nog duidelijk gemaakt dat ze iedereen wakkermaken en lekker rond 10.00 moeten gaan zagen. Maar hoop gelach en daarna direct weer het zalige gezaag. Aso's zonder waarden en normen.
Tevreden terugkerende klant. 7 jaar geleden een hor voor de schuifpui gekocht. Deze was helaas aan de binnenkant spaak gelopen. Ik was al bang om een nieuwe moeten kopen, maar Paul en Paul heeft deze naar de fabriek gestuurd en voor de fractie van een nieuwe hor, is deze keurig gerepareerd. Thuis er weer inklikken en klaar :-
Uitstekend geholpen, zowel met informatie en advies in de showroom bij het maken van een keuze, als bij het installeren van het knikarmscherm in de tuin en het zipscreen aan de voorkant. Er werd meegedacht en een hobbeltje werd creatief genomen. Dit laatste kan alleen wanneer je met ervaren mensen te maken hebt. Prima, blij mee!
De afgelopen jaren diverse rolluiken en horren gekocht. Erg blij met de deskundigheid en service van het personeel, en natuurlijk de kwaliteit van de spullen.
Goed geholpen. Duidelijke uitleg en veel modellen bekeken waardoor je goede afweging kan maken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid