facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paul Logemann strafrechtadvocaat

Info

Volg de belevenissen van strafrechtadvocaat Paul Logemann.

Geschiedenis

Op deze facebook pagina zet ik berichten over mijn praktijk en over mijn belevenissen als advocaat. De ene keer iets juridisch, de andere keer een kort bericht over zaken of andere dingen waar ik als advocaat mee bezig ben. Mijn praktijk is in elk geval boeiend, zeer afwisselend en nooit saai!



"Mr. Logemann is een echte strafrechtspecialist en lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten. Voor al uw kleine of grote strafzaken bent u bij ons aan het juiste adres.Wij zijn volledig gespecialiseerd in de behandeling van alle soorten strafzaken! Wij hebben ruime ervaring en behandelen zaken zoals diefstal, geweld, oplichting, mishandeling, moord/doodslag, drugsdelicten, valsheid in geschrifte, hennepzaken, wederrechtelijke vrijheidsberoving, georganiseerde misdaad, verkeerszaken en militairstrafrecht. Zowel bij volwassenen als bij jeugdigen kunnen wij door heel Nederland uw belangen behartigen. Wij onderscheiden ons door onze directe aanpak en betrokkenheid! Uw zaak is voor ons de belangrijkste!"
Adres: Kleine Bredeplaats 13, 8861 BV Harlingen
Telefoonnummer: 0517-235612
Stad: Harlingen
Route: Kleine Bredeplaats 13
Postcode: 8861 BV


Recensies
Snelle en duidelijke communicatie. Uitstekende advocaat, tevens veel kennis en staat mij ontzettend goed bij. Ik kan mij geen betere strafrechtadvocaat wensen op het moment.
Paul heeft mij meerdere malen succesvol geholpen, echt een topklasse advocaat!
Erg blij met de samenwerking die we met Logemann hebben! Helder afspraken en zeer professioneel.
Mr. Paul Logemann in mijn politieloopbaan van dichtbij meegemaakt in zijn werk als raadsman/advocaat. Zeer deskundig, sociaal en meer, een echte steun in je verdediging en behartigen van je zaak. Een mensen-mens!
Paul is een goede en gedisciplineerd advocaat gaat altijd voor het hoogst haalbare voor zijn cliënten. Daarnaast een gezellige vent met groot hart voor mede mens en maatschappij. #Serviceaboveself
Zeer prettige ervaring met een erg positief resultaat. Zeker aan te bevelen!
Mijn moeder zei het vroeger altijd al. Die man moet advocaat worden. En zie hier, moeders hebben vaak gelijk! Logemann heeft een dijk van ervaring in het strafrecht. Zet zich in voor een zaak. Creatief en vindingrijk.
Aandachtig, scherp, gedreven en altijd eerlijk. Advocaat Logemann komt met een heldere uiteenzetting van de feiten en deinst daarbij absoluut niet terug voor een uitdaging. Hij biedt altijd een luisterend oor voor hoe ik de situatie ervaar en geeft mij het vertrouwen om mij te ontwikkelen. Hij is betrokken bij mij als stagiair en zijn cliënten en bovenal door passie gedreven om de volle 100% te geven als het niet meer is.
Goede en kundige advocaat. Reageert snel en houd je op de hoogte.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid