facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paul Hurenkamp Men & Women

Info

Paul Hurenkamp Men & Women 700m2 mannen-en damesmode, lifestyle en lekker eten en drinken in lunchroom De Serre. Gratis parkeren voor de deur.

Geschiedenis

Paul Hurenkamp Men & Women in Brummen is winkelen, ontdekken, eten & drinken, genieten! Ontdek de nieuwste collecties, neem de tijd voor een heerlijke lunch in lunchroom DE SERRE, drink een perfecte cappucino en geniet!
700m2 met fashion, lifestyle, food & drinks. Kom het beleven en laat je inspireren in een wereld van mode en horeca.



"Van Uffelen is al meer dan 70 jaar een begrip in de Retail sector en heeft meer dan 40 winkels verspreid door het hele land. De Van Uffelen winkels beschikken over een ruim assortiment dames- en herenmode. Bovendien beschikken een paar van onze winkels ook over een grote collectie kinderkleding, namelijk in Gorinchem, Heemstede, Rijswijk, Utrecht, Nijmegen, Veenendaal en Hengelo. Het assortiment van onze winkels en onze webshop bestaat uit verschillende uiteenlopende merken, zoals PME Legend, Vanguard, State of Art en voor de heren. Voor de dames zijn dit o.a. Betty Barclay, Expresso, Geisha, Opus, Nukus. Het personeel van Van Uffelen beschikt over veel ervaring en persoonlijke aandacht staat bij bij ons centraal."
Adres: Ambachtstraat 40, 6971BS Brummen (gemeente)
Telefoonnummer: 0031575561465
ln.pmakneruhluap@ofni
Stad: Brummen
Route: Ambachtstraat 40
Postcode: 6971BS


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 09:30 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: paul hurenkamp opruiming, paul hurenkamp vacatures, paul hurenkamp facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
terStal Familiemode terStal Familiemode 114 meter Korte broeken zitten fijn
Sol Luna Brummen Sol Luna Brummen 369 meter Super gezellig knus winkeltje met nieuwe en tweedehands spulletjes. De tweedehands kl...
Recensies
Klantvriendelijkheid hebben ze hier niet in het vaandel staan. Verzuurde arrogante vrouwen als winkelpersoneel. Verschrikkelijk. Qua kleding nou niet bepaald kwaliteit, gewoon wat reguliere merken dit je overal vindt. Een klant voor mij bij de kassa met rollator en polsbrace vroeg, toen zij voor dik 250 euro kleding kocht, of een bepaald kledingstuk nog was afgeprijsd. Ze werd compleet afgezeken door een volgevreten, veel te bruine en "kijk mij eens hip zijn met wc bril op mijn neus" kassavrouw. Ik heb de deur voor deze klant geopend toen zij weg wilde gaan. Het was wel zo klantvriendelijk geweest als één van die troela's dat had gedaan. Maar blijkbaar voelen zij zich daar te goed voor hoor, ze zullen wel een giga uurloon krijgen natuurlijk dan kom je niet van je krent af *Cynisme uit.
Veel keuze voor hem en haar. Vrie delijk en. Ehulpzaam personeel
Mooie kleding, gevarieerd maar alles stijlvol en goede kwaliteit. Fijn personeel die snel in de gaten hebben wat bij je past en je vakkundig, vriendelijk en zeker niet opdringerig helpt.
fijne winkel met leuke spullen ,alleen het personeel er waren 4 klanten in de winkel met 2 verkoopmedewerkers. De dames hadden het erg druk met leveranciers bellen en met elkaar praten. iedereen kon het horen geen belangstelling voor de klanten , ben na 5 minuten maar weer weggegaan teleurgesteld.een verkoopcursus zou goed zijn.
Goed wel fouten bij afrekenen .komt waarschijnlijk door de drukte.
Prettige winkel, mooi assortiment dames en heren kleding.
Mooie en leuke kleren in verschillende prijsklasse. Mooie winkel. Alleen jammer dat medewerkers graag klanten belachelijk willen maken. Tip wacht even tot de klanten je niet meer horen, of loop even naar kantine.
Weer mooie kleding stukken gekocht. Multi inzetbaar.Wollen broek, vest heeft mijn lief betaald.Mijn lief heeft een mooie bloezende coltrui bemachtigd.Kunnen we ons weer op en top kleden.
Deze aanbieder heeft kwaliteit kleren daarom hoef je niet ver te zoeken het is om de hoek van dieren en ze zijn ook nog klantvriendelijk
mooie winkel, mooie merken.Vond het personeel eerder behulpzaam en vriendelijk maar nu helaas minder goede ervaring!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid