facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Patya Thai Yoga Massage

Patya Thai Yoga Massage

Info

Patya Thai Yoga Massage Oirschot zorgt voor een heerlijke massage voor zowel ontspanning als klacht verminderend.

Geschiedenis

Patya Thai Yoga Massage Oirschot zorgt voor een heerlijke massage voor zowel ontspanning als klacht verminderend.

Adres: koestraat 45K, 5688AG Oirschot
Telefoonnummer: 0616359239
Stad: Oirschot
Route: koestraat 45K
Postcode: 5688AG


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 21:00
Dinsdag: 09:30 - 21:00
Woensdag: 09:30 - 21:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Thaise hoofdmassage
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bodynez - Praktijk voor ontspanning en massage Bodynez - Praktijk voor ontspanning en massa... 748 meter Geniet van een rustgevende ontspanningsmassage bij Bodynez in Oirschot. Kom los van j...
Spa2be Spa2be 1 km Goed verzorgd, alles aanwezig. Heerlijk relaxed kunnen genieten. Muziek en tv aanwezi...
Recensies
Ben hier afgelopen week geweest en was echt verbaasd over hoe fijn deze Thaise massage was, ze heeft echt alle knoopjes die ik in m'n lichaam had los gemaakt en voelde me helemaal ontspannen weer naar buiten gaan. Ik kom zeker nog eens terug. Echt een aanrader.
Zojuist zeer professionele goede thaise massage gehad door Som. Ze weet precies de pijnpunten te vinden dit extra aandacht nodig hebben. Echt een aanrader. Ik kom graag nog eens terug.
Heerlijke stevige massage. De reden voor vier sterren en geen vijf komt door het feit dat er op de rug te weinig variatie was op de plek met name op het midden en techniek met name met de elleboog. Verder genoten van de massage
Was top! Vandaag duo massage gehad met mijn vader we zijn weer helemaal zen. Ze weten wat ze doen en wat de spieren nodig hebben. Grote aanrader!
Erg fijn en vriendelijk geholpen. Goede doeltreffende massage. Ze weten op gevoel wat ze moeten doen om je weer mobieler te krijgen.
Goede service. Correct en schoon.
Heerlijke massage gehad. Voor mij de beste masseuse die ik tot nu toe heb gehad en dat zijn er nogal wat. Professionele sfeer en prima prijs/kwaliteit!
heerlijke massage gehad vriendelijk ontvangen door het personeel
Heerlijke duo massage gehad. Lieve en goede masseuses. Net pand, erg schoon, goed verzorgd. En electrische dekentjes op de tafel, hebben we nog nooit gehad. Echt genoten!
Aom en haar collega geven allebei hele stevige, aandachtige en intensieve massages. Na een week hard bikkelen, loop je na een uur volledig ontspannen naar buiten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid