facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Patty's Place

Adres: ABC Westland 251, 2685 DB Poeldijk
Telefoonnummer: +31612465584
Stad: Poeldijk
Route: ABC Westland 251
Postcode: 2685 DB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eetcafe Westpoort Eetcafe Westpoort 305 meter Leuke sfeer, perfect voor de lunch
Recensies
Wat een ballen tent patat in een frikandellen bakje hoe verzin je het. Bestel een patatje oorlog met uitjes krijg je zonder uitjes en een theelepel mayo en dat voor maar 3 euro gap hou die drie euro maar, ik kom daar zowiezo nooit meer alhoewel ik daar vaak kom laden. ik heb het wel gezien slecht in een woord niet eens 1 ster waard de vliegen vliegen je langs je oren dan weetje al hoe de hygiëne is daar, ik heb dat patatje niet opgegeten uit vrees voor infectie. Niet aan te raden.
Als je vraagt of je je kan pinnen kan het niet dus laat maar ..
Vertaald door Google De man die daar werkte probeerde mij zijn mening op te dringen over het dragen van een mondkapje in coronatijd. Zeggen dat het niet helpt en probeerde me te dwingen mijn masker af te zetten. Ik ging weg met de bedoeling om nooit meer terug te keren!!! Als hij de hygiëneregels over Corona niet kan volgen, zou je dan verwachten dat hij de hygiëneregels volgt met het eten dat hij voor je kookt...? Nee! Nooit meer! Origineel The guy working there tried to force his opinion on me about wearing a mask during corona time. Saying it doesn't help and tried to force me to remove my mask. I left with the intention to never to return!!! If he can't follow hygiene rules about Corona, would you expect him to follow hygiene rules with the food he's cooking for you...? Nope! Never again!
Vertaald door Google Crazy Man werkt daar. Beter naar een andere plaats gaan. Origineel Crazy Man is working there. Better go to other place.
Vertaald door Google Goed!! Origineel Bun!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid